Salesforce CPQ

Salesforcen Revenue Cloud – entiseltä nimeltään CPQ – on moderni myyntikonfiguraattori integroituna Salesforceen. Se yhdistää yrityksen ja sen asiakkaiden laskutus-, tilaus- ja kumppanisuhteiden hallinnan, Sales Cloudin ja Service Cloudin ominaisuudet sekä b2b-kaupankäynnin samaan paikkaan.

Mikä CPQ?

CPQ muodostuu sanoista configure, price ja quote. Yksinkertaistettuna CPQ:ta käytetään tuotteiden määrittelyyn, hinnoittelutarpeisiin sekä tarjousten tekoon. 

Aika keskittyä olennaiseen

Revenue Cloudin avulla myyntiprosessi lyhenee, jolloin yrityksellä on aikaa keskittyä tarjousten tekoon ylimääräisen näpyttelyn sijaan. Se taas heijastuu suoraan kauppojen määrään. Myyntiprosessin lyheneminen antaa yritykselle kilpailuedun markkinoilla, jossa nopeus on valuuttaa.

Toinen merkittävä etu Revenue Cloudella on, että se poistaa inhimilliset virheet ja pitää huolen, että asiakas vastaanottaa aina viimeistellyt ja yritysbrändiä tukevat materiaalit sisältöineen.

Me tuemme teitä

Jokainen voi ostaa Salesforcen omakseen, mutta ilman kokonaisvaltaista ymmärrystä ja muutoksia toimintatavoissa, yrityksen tulos ei muutu. Loikka Solutions on Salesforcen virallinen kumppani, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään täyden potentiaalinsa ja saavuttamaan parempia tuloksia Salesforcen avulla.

Mietityttääkö Salesforce

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.