Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatiolla yhdistetään markkinointi ja myynti osaksi samaa prosessia. Se boostaa yrityksen liiketoimintaa, tarjoaa personoituja asiakaskokemuksia ja seuraa asiakkaan sitoutuneisuutta. 

Ottamalla käyttöön Salesforcen markkinoinnin automaatioratkaisun, Salesforce Marketing Cloudin, yritys tekee itselleen ison palveluksen, joka näkyy lähes poikkeuksetta suoraan myynnin kasvussa. Loikka Solutionsin tehtävä on valmentaa yrityksiä siinä, miten markkinoinnin automaatiosta saa kaiken potentiaalin irti.

Potentiaaliset liidit esiin

Asiakkaat odottavat yrityksiltä henkilökohtaista ja asiakanmukaista viestintää eri kanavissa, eikä vähempään tulisikaan enää tyytyä. Siksi yritysten on tasapainoiltava kysynnän aallonharjalla. 

Markkinoinnin automaatio auttaa yritystä seuraamaan ja sitouttamaan asiakkaat eri vaiheissa. Se tarjoaa asiakkaille johdonmukaisempia ja tietoisempia asiakaskokemuksia – aikaa, alustaa tai paikkaa katsomatta.

Markkinoinnin ja myynnin yhteispeliä

Harva potentiaalisista asiakkaista on suoraan valmis ostamaan yrityksen palveluita. Liidien pisteytys- ja luokittelutyökalun voimin yritys pystyy identifioimaan laadukkaat kontaktit ja toimittamaan ne eteenpäin myynnille. Näiden kahden yhteispeli on elintärkeää yrityksille, jotka haluavat lisää uusia, laadukkaita, liidejä ja konkreettisia tuloksia.

Markkinoinnin automaatio palvelee myös olemassa olevia asiakkaita, joille voidaan luoda uusia ostopolkuja ja kampanjoita hyödyntäen kerättyä dataa. 

Me tuemme teitä

Jokainen voi ostaa Salesforcen omakseen, mutta ilman kokonaisvaltaista ymmärrystä ja muutoksia toimintatavoissa, yrityksen tulos ei muutu. Loikka Solutions on Salesforcen virallinen kumppani, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään täyden potentiaalinsa ja saavuttamaan parempia tuloksia Salesforcen avulla.

Mietityttääkö Salesforce

Kasvata myyntiä ja säästä aikaa markkinoinnin automaatiolla

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.