Moderni myynnin kehitysyhtiö

Loikka Solutions on moderni myynnin kehittämisen asiantuntija, joka lähestyy myynnin kenttää kokonaisvaltaisesti.

Loikka Solutions on moderni myynnin kehittämisen asiantuntija, joka lähestyy myynnin kenttää kokonaisvaltaisesti. Ymmärrämme kuinka myyntituloksiin vaikuttavat tekijät heijastuvat toisiinsa: Myyntiprosessit järjestelmiin, järjestelmien tuottama data johtamiseen, ihmisten käytännön toiminta ja taitotaso tuloksiin. Moderni myynnin kehittäminen on kokonaisvaltaista kehitystyötä, jossa ihminen ja teknologia yhdistyvät kilpailuedun saavuttamiseksi. Me toimimme ”no bullshit” -asenteella ja altistamme myös itsemme mitattavien tulosten aikaan saamiseksi. 

Kilpailuedun etsiminen eri osa-alueilla on usein tulosten tekemisen ytimessä. Teemme aina modernit myynnin kehityshankkeet yhdessä kanssasi tavalla, joka sopii parhaiten sinun tilanteeseesi, sillä osa-alueella missä se eniten tuo tuloksia sinulle, siinä järjestyksessä mikä sopii sinulle parhaiten.

Modernia myynnin kehittämistä voi verrata joukkuelajin tulosten kehittämiseen:

  1. Ovatko pelisuunnitelmamme paremmat kuin muilla mm. myyntiprosessit ja avainasiakkaiden johtamisen mallit?
  2. Onko näkymämme pelikenttään, palloon ja toisiimme parempi kuin kilpailijoillamme?

Asiakkaamme on aina keskiössä ja eri pelipaikkojen välillä on oltava selkeä näkymä. Kokonaisuus rakennetaan käyttäjälähtöisesti yhdessä paikassa. Yhteistyöllä maailman parhaalla teknologialla kaikki osa-alueet toimivat synkronissa – oli kyse sitten myynnistä, asiakaspalvelusta, markkinoinnista, nettikaupasta, analytiikasta, ERP:stä, tuotannosta, laskutuksesta ja taloudesta, jälleenmyyjistä tai partnereista.

  1. Pysyykö pelaajilla pallo hallussa paremmin kuin kilpailijoilla? Tuottaako taitomme myydä, neuvotella, palvella ja johtaa kilpailuetua markkinoilla?
  2. Uusien asioiden haltuunotto, oli kyse sitten uusista pelaajista joukkueessa tai uuden järjestelmän tai pelitavan käyttöönotosta.

Lopputulemana ei ole enää hajanainen tapa kehittää, jossa yksi taho kouluttaa myyjiä, toinen konsultoi prosesseja ja kolmas rakentaa toisistaan ja käyttäjistä irrallisia järjestelmiä. 

Loikka Solutions on syntynyt LiinWay Oy:n ja Rema Partners Oy:n yhdistyttyä. Olemme myynnin kehittämisen muutosvoima, persoonina pelottomia, tinkimättömiä ja aitoja. Joku ehti jo kutsua meitä sillanrakentajaksi busineksen, IT:n ja HR:n välillä. Osuvasti sanottu. Me kutsumme itseämme Loikka Solutionsiksi.

Meistä

Asiantuntijoita valmiina

20+

Kumppaneinamme jatkavat asiakkaat

>90%

Valmennukset kasvattavat työntekijöiden sitoutumista

91%

Tehtyjä Salesforce-projekteja

200+

Meihin luottavat

Loikka maailmalle

Kuulumme maailmanlaajuiseen ja korkeatasoiseen valmennusverkostoon. Verkoston ansiosta voimme järjestää koulutuksia ja käyttöönottoja sijainnista riippumattomasti ja monilla eri kielillä. 

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Etsimme myyjiä ja konsultteja

Hyppää
osaksi Loikan kasvavaa tiimiä

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.