Salesforcen käyttöönotto

Loikka Solutions on virallinen Salesforce-kumppani. Siksi elämme ja hengitämme Salesforcea arjessamme ja tunnemme sen kuin omat taskumme. Olemme auttaneet lukemattomia yrityksiä saavuttamaan Salesforcen avulla konkreettisia tuloksia optimoimalla Salesforce-ratkaisut vastaamaan yrityksen tarpeita. Joskus se tarkoittaa kokonaisvaltaista muutosta, toisinaan Salesforcen hyödyntämistä vain osana asiakaspalvelua, myyntiä, IT:tä tai vaikkapa kenttähuoltoa.

Loikasta yrityksesi valmentajaksi

Miksi pyytää Loikan apua, jos yritys voi ostaa Salesforcen omakseen, klikkailla eteenpäin ja aloittaa sen käytön itsenäisesti?

Salesforcen käyttöönottoon pätee samat lainalaisuudet kuin uuden harrastuksen aloittamiseen; voit ostaa golf-välineet, mutta se ei takaa holaria tai edes osumaa. Me valmennamme yrityksesi Salesforcen käyttöön. Näytämme miten Salesforcen avulla saavutat konkreettisia tuloksia, päätämme yhdessä kanssasi mihin Salesforcea halutaan hyödyntää ja miten se integroidaan osaksi yrityksen arkea. 

Miksi Salesforce?

Salesforce on sekä suosituin, että se on monipuolisin ja tehokkain pilvipohjainen asiakkuudenhallintajärjestelmä markkinoilla. Ketterästi skaalautuvana CRM:nä Salesforce taittuu kaikenkokoisten yritysten luottopakiksi ja kansainväliseen käyttöön.

Keskustellaan yhdessä, mihin yrityksesi kaipaa Salesforcea ja edetään siitä.

Myyntijohtajan käsikirja

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.