Salesforce Sales Cloud

Salesforcen Sales Cloud on jokaisen myyntiä tekevän henkilön luottopakki – aina harjoittelijasta myyntijohtajaan. Ketterän Sales Cloudin avulla ajantasainen tieto löytyy sekunneissa ja myyntikäyrät kääntyvät kohti ylärimaa.

Sales Cloudin ensisijainen tehtävä on nopeuttaa ja ketteröittää myyntiprosessia, jolloin aikaa jää itse myynnille ja kauppojen solmimiseen.

Älä vain myy, vaan myy älykkäästi.

Asiakasymmärrys on yrityksen toiminnan keskiössä vuonna 2023, sillä asiakkaat ovat tottuneet etsimään itsenäisesti uusia palveluita netistä. 

Potentiaalisten asiakkaiden klikkaillessa eri sivustoilla, Sales Cloud kerää tietoa. Automatisoinnin, analytiikan ja ennusteiden avulla Sales Cloud tunnistaa potentiaaliset liidit juuri oikealla hetkellä. Myyntitiimin tehtäväksi jää asiakkaan kontaktointi ja hurmaaminen.

Myyjälle ja myyntijohtajalle.

Myyntijohtajia piinaa usein kaksi samaa kysymystä: miksi kaikkien myyjien osaaminen ja tulokset eivät kehity huippumyyjien tasolle koulutusmahdollisuuksista huolimatta, ja miten myyjien taitotasoa pystytään parantamaan?

Sales Cloudin raporteista myyntijohtaja löytää kategorioittain myyntitiimin kärkinimet ja voi nostaa heidät ansaittuun parrasvaloon. Suurennuslasin alta löytyy myös heikommin suoriutuvat myyjät, joiden toimintatapoihin sukeltamalla voidaan löytää vastaus ongelmaan. 

Myös myyjät voivat antaa palautetta suoraan yrityksen johdolle. Palautteen perusteella epäkohdat huomataan ja niihin voidaan puuttua hyvissä ajoin.

Tiivis kommunikaatio myyntitiimin kesken rakentaa yhtenäisemmän, kunnianhimoisen tiimin, joka jakaa yhteisen vision.

Me tuemme teitä.

Jokainen voi ostaa Salesforcen omakseen, mutta ilman kokonaisvaltaista ymmärrystä ja muutoksia toimintatavoissa, yrityksen tulos ei muutu. Loikka Solutions on Salesforcen virallinen kumppani, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään täyden potentiaalinsa ja saavuttamaan parempia tuloksia Salesforcen avulla. 

Mietityttääkö Salesforce

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.