Salesforce Data & Analytics

Digitalisaation, tekoälyn ja laadukkaan tiedonkeruun ansiosta olemme siirtyneet tietotalouden aikakauteen. Menestyäkseen yritysten tulee osata hyödyntää dataa monipuolisesti: tallentamalla, analysoimalla, integroimalla ja kaupallistamalla sitä.

Lisäarvoa sekä yritykselle, että asiakkaalle

Dataa on tarjolla loputon määrä. Sitä voi hyödyntää oikein, väärin tai olla hyödyntämättä ollenkaan. Salesforcen raportointi- ja hallintapaneelien avulla Loikka Solutions auttaa yrityksiä ymmärtämään kokonaisvaltaisemmin sekä omaa-, että asiakkaidensa liiketoimintaa. 

Analysoimalla arvokasta dataa yritys jakaa asiakkailleen uusia oivalluksia ja parempia tuloksia. Sujuva yhteistyö asiakkaan kanssa taas boostaa yrityksesi liiketoimintaaa. Tuloksia ei synny, mikäli Salesforcen ominaisuuksia ei hyödynnetä oikein – Loikka Solutions auttaa siinä!

Me tuemme teitä

Jokainen voi ostaa Salesforcen omakseen, mutta ilman kokonaisvaltaista ymmärrystä ja muutoksia toimintatavoissa, yrityksen tulos ei muutu. Loikka Solutions on Salesforcen virallinen kumppani, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään täyden potentiaalinsa ja saavuttamaan parempia tuloksia Salesforcen avulla. 

Mietityttääkö Salesforce

Näin Primehotels digitalisoi myynti- ja tarjousprosessinsa Salesforcella

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.