Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelijoiden aika on arvokasta ja asiakkaiden tulisi saada apua mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Hidas ja keskinkertainen asiakaspalvelu jää mieleen kummittelemaan ja hyvistä kokemuksista kerrotaan kollegoille kahvipöydässä. 

Siksi asiakaspalvelun tehostaminen on elintärkeää yritykselle, joka haluaa tehdä rahassa mitattavaa tulosta ja tarjota asiakkailleen laadukkaita ja personoituja asiakaspalvelukokemuksia. 

Autamme ratkaisemaan kipupisteet

Asiakaspalvelijoiden arjessa suurin haaste on rauhallisen ja laadukkaan palvelun takaaminen samalla, kun puhelin soi ja sähköposti muistuttaa tukipyynnöistä. Fokus sinkoilee asiasta toiseen ja työn laatu kärsii vähemmästäkin. 

Salesforce Service Cloud kasaa asiakastiedot samaan paikkaan. Se sisältää moderneja työkaluja asiakaspalvelijoiden työn sujuvoittamiseen, jolloin aika voidaan käyttää laadukkaammin. Asiakaspalvelija sitoutetaan avunpyyntöön vasta silloin, kun se on tarpeellista ja tuo lisäarvoa asiakkaalle.

Asiakas etusijalla

Salesforce Service Cloudin tekoälyn, chattien, bottien ja muiden datapohjaisten työkalujen avulla asiakkaan avunpyynnöt osoitetaan oikeille ihmisille ja sivuille, jotta avunpyyntöön voidaan vastata heti. Service Cloudiin voidaan myös integroida kanavia, joiden avulla asiakas voi ottaa yhteyttä. Asiakas voi siis itse valita, mitä kautta hän haluaa vastaanottaa apua. 

Olemme kumppanisi

Loikka Solutions on Salesforcen virallinen kumppani, joka auttaa yritystä tekemään asiakaspalvelusta kilpailuedun ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja parempia tuloksia Salesforcen avulla.

Paranna myyntiäsi lataamalla KAM-opas

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.