Digitaalinen transformaatio

Integroimalla teknologian oikein liiketoiminnan jokaiseen osa-alueeseen, yrityksen tulos paranee huomattavasti. Me olemme kumppanisi, kun haluat nostaa tekemisen laatua hyödyntämällä teknologiaa.

Yhteistyöllä kasvua

Loikan tapa lähestyä digitaalisia transformaatioita tiivistyy muutamaan sanaan: kokonaiskuva, yhteistyö ja hyvä johtaminen. Onnistuneessa transformaatiossa eri alojen ammattilaiset työskentelevät yhdessä yhteisen tavoitteen eteen. Siiloissa työskentely estää optimaalisen kasvun yrityksen toiminnassa ja siksi vältämme sitä.

Loikkalaiset ovat sertifioituja ammattilaisia IT-arkkitehtuurissa, Salesforcessa, integraatioissa sekä ihmisten käyttäytymisen muutoksessa. Toimimme yhtenä tiiminä asiakkaidemme kanssa, koska kun IT, business ja ihmiset yhdistyvät syntyy kasvua, tyytyväisempiä asiakkaita ja onnellisempaa henkilökuntaa. Joku onkin kutsunut meitä myös sillanrakentajiksi ja kompassiksi. Käy meille!

Ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin

Pystymme rakentamaan kasvua erilaisille yrityksille ja monipuolisesti eri tarpeisiin, koska tarjoamme laajasti palveluita: IT, myynti, markkinointi, asiakaspalvelu, tuotanto, HR, talous ja hankejohto ovat muutamia mainitaksemme.

Tässä onnistuneen ja tuloksia tuovan digitaalisen transformaation askelmerkit, joiden luomisessa ja onnistumisessa autamme asiakkaitamme:

Salesforce-kumppanina yhdistämme IT:n, bisneksen ja ihmiset tavalla, jolla yritys luo rahassa mitattavia tuloksia, tyytyväisempiä asiakkaita ja työntekijöitä.

Myyntijohtajan käsikirja

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.