Loikka Solutions mukana toteuttamassa SSM:lle Salesforce-järjestelmäratkaisua

Lähes 2,2 miljoonaan kotiin suoramainontaa jakava Suomen Suoramainonta tekee vaativaa järjestelmäuudistusta, jossa korvataan yhtäaikaisesti useita liiketoiminnan kannalta elintärkeitä järjestelmiä. Kyseessä on yksi Keskisuomalainen -konsernin historian suurimmista järjestelmähankkeista. Osana hanketta Loikka Solutions toteuttaa SSM:lle Salesforce-järjestelmäratkaisun. Uudet järjestelmät otetaan käyttöön kevätkesällä 2022.

Suomen Suoramainonta (SSM) on käynnistänyt hankkeen, jonka lopputuloksena kaikki myynnin ja jakelun järjestelmät eri puolilla Suomea toimivissa jakeluyhtiöissä uudistetaan. Projekti valmistuu kevätkesällä 2022.

”Olemme käynnistäneet vaativan järjestelmäuudistuksen, jossa korvataan yhtäaikaisesti useita liiketoiminnan kannalta elintärkeitä järjestelmiä. Muutoksella on vaikutusta lähes kaikkiin toimintoihin. Tärkeimpiä tavoitteitamme on tehdä asiakkaidemme asioinnista entistä helpompaa ja sujuvampaa, sekä varmistaa käytössämme olevien järjestelmien jatkokehitysmahdollisuudet” Suomen Suoramainonnan toimitusjohtaja Jari Mankonen kertoo.

Järjestelmäuudistus on Suomen mittakaavassa merkittävä. Suomen Suoramainonnan jakeluyritykset työllistävät vuosittain yli 10 000 lehtien ja mainosten jakajaa sekä lähes 200 vakituista muuta jakelun ja suoramainonnan ammattilaista.

Järjestelmäuudistuksen toteuttajaosapuolina ovat Loikka Solutions Oy, Adfore Oy ja Anygraaf Oy

Loikka Solutionsin toimittama Salesforce-järjestelmä tulee toimimaan myynnissä sekä jakelun seurannassa ja valvonnassa, korvaten useita aiempia tietojärjestelmiä. 

Salesforce-toteutuksen lisäksi Loikka Solutions tukee Suomen Suoramainontaa koko järjestelmäuudistuksen johtamisessa.

Salesforce on maailman johtava, pilvipohjainen asiakkuudenhallintajärjestelmä, jota käyttää yli 150 000 yritystä maailmanlaajuisesti. 

Salesforcen avulla Suomen Suoramainonnan myynti sekä jakelun seuranta ja valvonta voidaan rakentaa oikeaan tarpeeseen ja juuri oman näköisekseen.

”Viemme sekä Salesforce-projektia että koko järjestelmäuudistusta eteenpäin systemaattisesti sekä tiiviissä ja rakentavassa yhteistyössä eri osapuolten kanssa. Koska kyseessä on tuotantokriittinen moniulotteinen integraatiokokonaisuus, nousee systemaattinen projektijohtaminen erittäin tärkeään rooliin” toteaa projektipäällikkö Tommi Patanen Loikka Solutionsilta.

”Loikka Solutions on tunnettu asiakaslähtöisestä toimintatavastaan sekä kyvystään rakentaa Salesforce-järjestelmiä, joista myös käyttäjät innostuvat ja kokevat saavansa hyötyjä arkeen. Emme tee vaan teknologiaa vaan muovaamme kulttuuria, joka on avainasemassa paremman asiakaskokemuksen, työssä onnistumisen ja tulosten saavuttamisen osalta. Tätä ideologiaa noudatamme tinkimättömästi myös tässä järjestelmäuudistuksessa” toteaa Loikka Solutionsin Samuli Rantala, joka toimii Salesforce-projektissa pääratkaisuarkkitehtina ja Keskisuomalainen-konsernin asiakasvastaavana.

Suomen Suoramainonnan jakeluyritykset työllistävät vuosittain yli 10 000 lehtien ja mainosten jakajaa

Vuonna 1987 perustettu Suomen Suoramainonta Oy (SSM) on Suomen suurin yksityinen osoitteettoman suoramainonnan jakeluyritys.

SSM Suomen Suoramainonta -ketjussa on mukana 17 jakeluyritystä, jotka jakavat suoramainontaa 2,2 miljoonaan kotitalouteen. SSM:n osoitteeton suora tavoittaa viikoittain yhteensä arviolta noin 4 miljoonaa lukijaa.

Ketjun jakeluyritykset työllistävät vuosittain yli 10 000 lehtien ja mainosten jakajaa sekä lähes 200 vakituista muuta jakelun ja suoramainonnan ammattilaista.

Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 33 miljoonaa euroa.

SSM on osa Keskisuomalainen-konsernia. Keskisuomalainen-konserni julkaisee paikallis-, alue-, maakunta- ja kaupunkilehtiä Uudellamaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa, Kymenlaaksossa, Varsinais-Suomessa, Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Etelä-Karjalassa. Lisäksi konserni tarjoaa tutkimus-, markkinointiviestintä-, ilmoitusvalmistus- ja digitaalisen ulkomainonnan palveluja sekä paino- ja jakelupalveluja.

Keskisuomalainen Oyj:n vuoden 2020 liikevaihto oli 206,8 miljoonaa euroa ja operatiivinen vertailukelpoinen liikevoitto oli 9,1 miljoonaa euroa. Vuoden 2020 lopussa konsernissa oli työsuhteessa 5 726 henkilöä.

Loikka Solutions Oy on moderni myynnin kehittämisen asiantuntija, joka yhdistää̈ ihmisälyä ja teknologiaa. Loikka Solutions syntyi vuonna 2021 LiinWay Oy:n ja Rema Partners Oy:n yhdistyttyä, joilla on taustalla toistakymmentä vuotta vaativia valmennuksellisia ja teknologisia hankkeita. Loikka Solutions saa aikaan kasvua ja ravistelee totuttuja toimintatapoja.

Kysy lisää projektista

Samuli Rantala

Director, Executive Consultant

+358 40 5407511

samuli.rantala@loikka.com

Tähän liittyvät palvelut

Myyntijohtajan käsikirja

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.