Salesforce Field Service

Salesforcen Field Service on moderni kenttätyön hallintatyökalu. Heittäkäämme siis hyvästit paperilappujen pläräämiselle. Field Servicen tärkein tavoite on yksinkertaistaa asioiden ratkomista ja nopeuttaa tiimin toimintaa. Se, että jokaisella tiimin jäsenellä on pääsy heidän työtä koskevaan informaatioon, tekee arjesta huomattavasti mutkattomampaa.

Saumaton yhteys sijainnista riippumatta

Yksi yrityksen tärkeimmistä tehtävistä on varmistaa, että kenttätyö on sujuvaa. Näin yritys tarjoaa asiakkailleen tehokasta palvelua, pitää työntekijänsä sitoutuneina sekä maksimoi oman tuloksensa.

Field Servicen avulla tuodaan kenttätyön avainpelaajat yhteen sijainnista riippumatta. Projektijohto pystyy vaivattomasti priorisoimaan ja aikatauluttamaan työntekijöidensä ajankäyttöä. Toisaalta myös kenttätyöläiset voivat keskittyä oleelliseen huolehtimatta siitä, mitä toimistolla tapahtuu.

Saumatonta yhteydenpitoa helpottaa Field Servicen offline-tilassa toimiva mobiilisovellus. 

Me tuemme teitä

Jokainen voi ostaa Salesforcen omakseen, mutta ilman kokonaisvaltaista ymmärrystä ja muutoksia toimintatavoissa, yrityksen tulos ei muutu. Loikka Solutions on Salesforcen virallinen kumppani, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään täyden potentiaalinsa ja saavuttamaan parempia tuloksia Salesforcen avulla.

Mietityttääkö Salesforce

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.