Mikä Salesforce?

Salesforce on maailman johtava, pilvipohjainen asiakkuudenhallintajärjestelmä. Asiakas 360-näkymä tuo kaiken datan yhteen paikkaan ja tarjoaa yrityksellesi ratkaisut datan hyödyntämiseen.

Salesforcen avulla yhdistät yrityksen avaintiimit: myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, verkkokaupan ja IT:n. Näin palvelet asiakkaitasi näppärästi ja tehokkaasti –  ilman katkoksia kommunikaatiossa. 

Markkinoinnin automaatio
Salesforce Sales Cloud
Salesforce CPQ / Revenue Cloud
Salesforce Service Cloud
Field Service
Salesforce Data & Analytics
Salesforce Experience Cloud
Salesforce-integraatiot
Salesforce Partner Portal

Oikea kumppani sinulle

Loikka Solutions on satoja projekteja tehnyt, virallinen Salesforce-kumppani. 

Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä yrityksen kanssa optimaalisen tavan hyödyntää Salesforcea ja tuemme yritystä sen käytössä. Lopputuloksena syntyy yrityksen tarpeisiin optimoitu asiakkuudenhallintajärjestelmä, mitattavaa kasvua sekä tyytyväisemmät asiakkaat.

Kuka tahansa voi ostaa Salesforcen itselleen, mutta ilman kokonaisvaltaista ymmärrystä tai toimintatapojen muuttumista, se ei tuota tulosta. Siksi on Loikka Solutions.

Mietityttääkö Salesforce

Liidistä Laskutukseen – Projektit ja resurssit kuriin Salesforcella

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.