Salesforce-integraatiot

Salesforce-integraatiot ovat yrityksille, joilla on käytössään useita eri ohjelmistoalustoja, jotka eivät keskustele keskenään. Oikeiden integraatioiden käyttöönotolla yritykselläsi on mahdollisuus synkronoida dataa järjestelmien välillä, mikä tehostaa työtä ja jättää työaikaa tärkeämpiin tehtäviin.

Boostaa yrityksesi toimintaa

Salesforce-integraatiot mahdollistavat sen, että yrityksesi pystyy hyödyntämään jo olemassa olevia työkaluja tehokkaammin tai korvaamaan ne kokonaan uusilla. Salesforcessa on kattavat integrointiominaisuudet: valmiit connectorit, monipuoliset API-rajapinnat ja kattava tuki eri iPaaS-integraatioalustoille.

Integroimalla Salesforce-ratkaisuja, yritys pystyy automatisoimaan aikaavieviä toimintoja, rikastamaan yrityksesi asiakasprofiileja ja parantamaan tiimien workflowta.

Olemme kumppanisi

Loikka Solutions on virallinen Salesforce-kumppani. Siksi elämme ja hengitämme Salesforcea arjessa ja tunnemme sen kuin omat taskumme. Kokonaisvaltaisen ymmärryksen avulla ratkaisemme yrityksesi kipupisteet ja löydämme kipua helpottavat Salesforce-integraatiot, joiden avulla yrityksesi yltää parempiin tuloksiin.

Mietityttääkö Salesforce

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.