Salesforce Experience Cloud

Experience Cloud on joustava työkalu, joka tarjoaa rakennuspalikat kustomoitujen verkkosivujen, sovellusten ja asiakasportaalien luomiseen. Ketterän työkalun avulla yritys pystyy muokkaamaan digialustoiden sisältöjä ja ulkoasua, jotta asiakkaan ja työntekijöiden toiveisiin pystytään reagoimaan nopeasti.

Personoidut digisisällöt

Vahva näkyvyys verkossa on yritykselle elintärkeää sen alasta tai koosta riippumatta. Salesforce Experience Cloudin avulla rakennat yrityksen brändin näköiset ja tuntuiset portaalit, jotka palvelevat sekä asiakkaita, yhteistyökumppaneita, että työntekijöitä. 

Experience Cloudin avulla tuot Salesforce-datan asiakkaidesi, kumppaneidesi ja työntekijöidesi käyttöön. Tekoälyn avulla lisäät yrityksesi tuottavuutta ja avaat asiakaspalvelijoille kaistaa keskittyä tärkeämpien ongelmien ratkaisuun.

Me tuemme teitä

Jokainen voi ostaa Salesforcen omakseen, mutta ilman kokonaisvaltaista ymmärrystä ja muutoksia toimintatavoissa, yrityksen tulos ei muutu. Loikka Solutions on Salesforcen virallinen kumppani, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään täyden potentiaalinsa ja saavuttamaan parempia tuloksia Salesforcen avulla.

Mietityttääkö Salesforce

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.