Salesforcen kehittäminen

Salesforcen käytön tehokkuuden kannalta on tärkeää, että järjestelmää kehitetään jatkuvasti käsi kädessä yrityksen liiketoiminnan kanssa. Koska Salesforce on ketterä ja monipuolinen CRM, sen modaaminen on teoriassa helppoa. Käytännössä muutoksen aikaansaaminen on kuitenkin hiukan vaikeampaa ja kaipaa usein apua Salesforce-ammattilaisilta. Siksi on Loikka Solutions.

Tukipalvelu vai Ketterän kehittämisen palvelu?

Onko yritykselläsi jo käytössä Salesforce? Haluatko, että Salesforcen palvelut pysyvät kiinni ajassa ja yrityksen tavoitteissa? Jos vastasit molempiin kyllä, olet oikeassa paikassa. Mikäli et ole vielä aloittanut Salesforcen käyttöä, siirry tänne. 

Tarjoamme kahta palvelua Salesforcen kehittämiseen: Tukipalvelu ja Ketterän kehittämisen palvelu:

Tukipalvelu takaa sen, että Salesforce-ympäristösi rullaa taustalla sulavasti päivästä toiseen. Ketterän kehittämisen palvelun avulla Salesforcesi on huomenna entistä parempi. Palvelu auttaa yritystäsi saavuttamaan kasvua tehokkaammin, tyytyväisempiä asiakkaita ja iloisempia työntekijöitä.

Olemme kumppanisi

Loikka Solutions on virallinen Salesforce-kumppani. Siksi elämme ja hengitämme Salesforcea arjessa ja tunnemme sen kuin omat taskumme. Kokonaisvaltaisen ymmärryksen avulla ratkaisemme yrityksesi kipupisteet ja korjaaamme ne yhdessä kanssasi. Kumppanuuden tavoitteena on, että yrityksesi yltää parempiin tuloksiin.

Myyntijohtajan käsikirja

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.