Kenttähuolto

Kenttähuolto kuntoon

Yksi yrityksen tärkeimmistä tehtävistä on varmistaa, että kenttätyö on sujuvaa ja päätöksiä pystytään tekemään nopeasti ilman turhia hidasteita. Jokainen minuutti on arvokasta peliaikaa, jota ei parane tuhlata. Kenttätyön sujuvoittaminen ei ole mahdotonta, mutta voi yllättää haasteellisuudellaan, koska yksi kenttätyön tunnuspiirteistä on pirstaleisuus. Salesforcen Field Servicen avulla kokoat pirstaleista ehjän kokonaisuuden.

Selkeämmin ja nopeammin

Field Service on moderni kenttätyön hallintatyökalu, jonka tärkein tavoite on yksinkertaistaa asioiden ratkomista ja nopeuttaa tiimin toimintaa. Sen avulla kenttätyöntekijät saavat käsiinsä kaiken tarvittavan informaation ja projektijohto pystyy priorisoimaan, aikatauluttamaan ja jopa reitittämään kenttätyöntekijöiden tehtäviä järkevämmin. 

Tartu tilaisuuksiin, älä hukkaa niitä

Se, että tiimin jäsenet pääsevät käsiksi heidän työtään koskevaan informaatioon, on ensisijaisen tärkeää, jotta yritys ei hukkaa aikaa turhiin asiakaskäynteihin tai tilaisuuksia lisämyyntiin. Saumatonta yhteydenpitoa helpottaa Field Servicen offline-tilassa toimiva mobiilisovellus. 

Olemme kumppanisi

Loikka Solutions on Salesforcen virallinen kumppani, joka auttaa yritystä tekemään saumattomasta kenttähuollosta kilpailuedun ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja parempia tuloksia Salesforcen avulla. 

Myyntijohtajan käsikirja

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.