Salesforce Service Cloud

Service Cloud sujuvoittaa sekä asiakkaan, että yrityksen asiakaspalveluprosessia. Työntekijöiden työ nopeutuu ja asiakkaat vastaanottavat personoituja sekä laadukkaampia käyttäjäkokemuksia. Lisäksi on tutkittu, että myönteiset tunnemuistot asiakaspalvelusta saavat asiakkaat palaamaan. 

Asiakastyytyväisyys keskiöön.

Tekoäly, chatit, botit, tekstiviestit sekä muut kanavat ja apuvälineet ovat saatavilla Salesforce Service Cloudin käyttäjien asiakkaille. Niiden avulla asiakkaat tavoittavat tukea valitsemaansa kanavaa käyttäen riippumatta avunpyynnön ajankohdasta. 

Nopea reagointikyky, inhimilliset kohtaamiset ja räätälöidyt toimintatavat asiakkaan kanssa ovat yrityksille elintärkeitä, sillä ne voivat yksinomaan katkaista kumppanuuden tai olla syy yhteistyön jatkumiseen. 

Service Cloudin näppärän teknologian avulla yritys pystyy luomaan asiakaspalvelusta merkittävän kilpailuedun ja kasvattamaan myyntiään.

Me tuemme teitä.

Jokainen voi ostaa Salesforcen omakseen, mutta ilman kokonaisvaltaista ymmärrystä ja muutoksia toimintatavoissa, yrityksen tulos ei muutu. Loikka Solutions on Salesforcen virallinen kumppani, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään täyden potentiaalinsa ja saavuttamaan parempia tuloksia Salesforcen avulla. 

Mietityttääkö Salesforce

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.