Partnerit ja jälleenmyyjät

Boostaa kumppanisi vauhtiin ja laita heidät myymään heti!

Luo saumaton rekrytointi-, rekisteröinti- ja perehdytysprosessi kumppaneille – me autamme. 

Tee yhteistyötä kumppaneiden kanssa sopimusten klousaamiseksi

Yhdistä kumppanit tuoteasiantuntijoiden kanssa ja säädä jakamisasetuksia niin, että kumppanit pääsevät  käsiksi asiaankuuluviin tietoihin viedäkseen eteenpäin myyntihankkeita pipelinessa. Antamalla kumppaneillesi kaikki tarvittavat työkalut ja resurssit, he voivat ottaa askeleen sopimusten klousaamista ja aloittaa myynnin heti. 

Pysy tilanteen päällä

Jaa asiakkuuksien yhteystiedot, liidit ja kampanjat kumppaneidesi kanssa, jotta olet aina ajantasalla. Integroi mikä tahansa kolmannen osapuolen järjestelmä keskittääksesi hinnoittelun, varastotilanteen tai minkä tahansa muun tiedon. Tärkeää on muistaa analysoida ja optimoida kumppanin suorituskyky realistisesti; jaa raportteja ja näkymiä kumppaneiden kanssa varmistaaksesi yhteensopivuuden tärkeimpien tavoitteiden kanssa ja yhdistä tiedot helposti mistä tahansa lähteestä Business Intelligenceen (BI).

Kouluta ja sertifioi kumppaneita parhaan tuoton takaamiseksi

Mahdollista kumppaneille uusien tuotteiden nopea myynti keskitetyn tuotetiedon, sertifiointiohjelmien ja koulutuksen avulla. Muista myös hallinnoida markkinointibudjetteja ja investointeja maksimodaksesi tuoton.

Olemme kumppanisi

Loikka Solutions on Salesforcen virallinen kumppani, joka auttaa yritystä ja sen kumppaneita saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja parempia tuloksia Salesforcen avulla. 

Paranna myyntiäsi lataamalla KAM-opas

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.