Oppaat

Myyntijohtajan käsikirja

Haluatko parantaa omia tai myyntitiimisi myyntituloksia? Löydät käsikirjasta käytännönläheisiä neuvoja siitä, miten voit  voit parantaa myynnin tuloksia ja voittaa datalla.

Lukemalla käsikirjan opit, miten:

  • Johdat myyntiä dataohjatusti
  • Saat useamman tarjouksen menemään läpi
  • Parannat myyntitapaamisia

Mietityttääkö Salesforce -opas

Tässä oppaassa avaamme, missä Salesforcen suosio piilee, ja miten yritykset voivat hyödyntää sitä käytännössä. Saat vastaukset mm. näihin kysymyksiin:

  • Minkä takia Salesforce on maailman suosituin CRM-järjestelmä?
  • Miksi sen ympärille on muodostunut laaja ja sitoutunut verkosto osaajia, kumppaneita, teknologioita ja asiakkaita?
  • Miksi jo yli 150 000 asiakasta investoi Salesforcen kehittämiseen yrityksen asiakasalustana?
  • Mikä Salesforce edes on?

Opas on suunnattu kaikille ammattilaisille, jotka haluavat että liiketoiminta kasvaa, asiakkaat ovat tyytyväisempiä ja työntekijät onnellisempia.

Tuloksellinen oppimisen arkkitehtuuri -opas

Parhaat ja menestyneimmät yritykset ovat sellaisia, joissa kehitys ei koskaan pysähdy. Se kuitenkin vaatii sitä, että henkilöstöä ja johtoa jatkuvasti kehitetään: CRM ei tule käyttöön kouluttamalla, eivätkä taidot parane valmentamalla. Näihin molempiin tarvitaan hyvä oppimisen arkkitehtuuri, toimiva oppimismatka.

Pikaoppaasta löydät tiiviit vinkit tehokkaan oppimismatkan suunnitteluun, sekä 10 kohdan tsekkilistan siihen, mitä kannattaa huomioida, kun haluat yrityksellesi tuloksellisen valmennuksen.

Kam-malli pysyvänä kilpailuetuna -opas

Loikka Solutionsin opas kokoaa yhteen käytännönläheiset vinkit siitä, miten voit saavuttaa pysyvää kilpailuetua KAM-mallin avulla. Jos sinua askarruttaa, miten analysoit avainasiakkaita kokonaisvaltaisesti, luot selkeitä tavoitteita ja valjastat koko tiimin työskentelemään tehokkaasti avainasiakkuuden parissa, niin lataa ilmainen oppaamme.

Opas on suunnattu myyntijohtajille ja myynnin ammattilaisille, jotka haluavat parantaa omia tai myyntitiiminsä myyntituloksia. Se perustuu tutkittuun tietoon ja vuosien kokemukseen käytännön myyntityöstä ja myynnin ongelmien ratkaisemisesta.

Opas kertoo, miten data auttaa analysoimaan avainasiakkaita kokonaisvaltaisesti ja miten sen avulla luodaan kestävä avainasiakassuhde tavoitteineen.

CRM:n supervoimat -opas

Salesforcen opas ymmärtämään miten CRM tuo asiakaslähtöisyyden lisäksi organisaatiosi monia muita etuja. Opas kertoo vinkit siihen miten automatisoit prosesseja asiakkuudenhallintajärjestelmän avulla ja parannat tehokkuutta ja kannattavuutta.