Integraatiot

Usein yrityksillä on ennestään toimivia järjestelmiä asiakasdatan ylläpitoon. Salesforcen avulla voimme hyödyntää niitä sekä korvata yrityksen vanhoja järjestelmiä. Integraatioiden kautta asiakkaan tiedot siirtyvät Salesforceen yrityksen muista järjestelmistä, jolloin kaikki asiakastyö on kätevästi samassa paikassa.

Laaja integraatiopaletti

Salesforcessa on kattavat integrointiominaisuudet: valmiit connectorit, monipuoliset API-rajapinnat ja kattava tuki eri iPaaS-integraatioalustoille.

Kokonaisvaltaisen ymmärryksen avulla ratkaisemme yrityksen kipupisteet ja löydämme kipua helpottavat intergraatiot. Avainasemassa on Salesforcen räätälöiminen niin, että se palvelee optimaalisesti juuri sinun yritystäsi. 

Me tuemme teitä

Jokainen voi ostaa Salesforcen omakseen, mutta ilman kokonaisvaltaista ymmärrystä ja muutoksia toimintatavoissa, yrityksen tulos ei muutu. Loikka Solutions on Salesforcen virallinen kumppani, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään täyden potentiaalinsa ja saavuttamaan parempia tuloksia Salesforcen avulla. 

Myyntijohtajan käsikirja

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.