Liidistä Laskutukseen – Projektit ja resurssit kuriin Salesforcella

Webinaari järjestettiin 1.9.2022

Salesforce on CRM:n lisäksi myös laajempikäyttöinen alusta, jota voi laajentaa helposti tukemaan yrityksen ydinprosesseja.

Konsultatiivista projektityötä tekevä yritys tarvitsee tehokkaat työvälineet. Yrityksen myyjät tarvitsevat CRM-työkalun, joka auttaa jokaista myyjää onnistumaan työssään. Projekti- ja tuotantotiimit taas tarvitsevat työkaluja, joiden avulla projektit resursoidaan ja pysytään kontrollissa projektien budjeteista, tunneista ja laskutuksesta.

Jotta konsulttiyritys voi onnistuneesti suunnitella ja resursoida tulevat hankkeet, tarvitaan luotettavaa ja ajantasaista tietoa sekä myynnistä että projekteista. Koska myynti- ja projektitiimit käyttävät tyypillisesti eri työvälineitä, datan saaminen on vaikeaa, ja päätöksiä joudutaan tekemään mutu-tuntumalta.

Tässä webinaarissa esittelemme ratkaisuja myynnin ja resursoinnin haasteisiin, jotka vaivaavat monia pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Kuten esimerkiksi miten Salesforcen CRM-toiminnallisuutta voidaan laajentaa tukemaan projektien resursointia ja projektien kulujen hallintaa, hyödyntäen Salesforcen sisään rakennettuja automaatiovälineitä. Demossa näet, miten konsulttiyhtiö Loikka Solutions ohjaa omaa konsulttibisnestään Salesforcen avulla.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.