Kasvata myyntiä ja säästä aikaa markkinoinnin automaatiolla.

Webinaari järjestettiin 21.4.2022

Tässä pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitetussa webinaarissa Salesforce ja Loikka Solutions kertovat, kuinka Salesforcen CRM sekä Pardot markkinoinnin automaatiojärjestelmä yhdessä mahdollistavat yritykselle jopa 34% liikevaihdon kasvun.

Tutkimusten mukaan ne B2B-yritykset, joiden markkinointi- ja myyntitiimit työskentelevät yhdessä, voittavat kauppoja jopa 67% todennäköisemmin kuin kilpailijansa.

Osaavat myyntitiimit hyödyntävät CRM-järjestelmää myynnin “hermokeskuksena”, jonka kautta yrityksen uusmyyntiä ja asiakkuuksia johdetaan joka päivä.

Kuitenkin edelleen yritysten markkinointitiimin tekeminen on useimmiten erossa myyntitiimien tekemisestä – sekä käytettyjen järjestelmien että mukana olevien ihmisten osalta.

Tämä aiheuttaa useita haasteita B2B-yritykselle:

  • Markkinointi tuottaa liidejä, mutta niistä suuri osa on huonoja, eivätkä ne johda kaupantekoon
  • Myynnillä ei riitä aika työstää kaikkia markkinoinnin tuottamia liidejä, joten “rahaa jää pöydälle”
  • Markkinointi ei kykene tekemään kohdennettua markkinointia, vaan joudutaan tyytymään yleiseen uutiskirje ja asiakasviestintään
  • Markkinoinnin vaikuttavuutta ja tuottoa ei kyetä mittaamaan
  • Myynti ja markkinointi eivät ymmärrä toistensa tekemistä.

Salesforce Pardot on markkinoinnin automaatiojärjestelmä, joka kokoaa B2B-digimarkkinoinnin keskeisimmät työvälineet ja luo sillan markkinoinnin ja myynnin välille, yhdistämällä markkinoinnin prosessit Salesforce CRM:ään. 

Tässä webinaarissa kuulet, miten Salesforcen markkinoinnin automaation avulla voit tuottaa parempia liidejä, tukea myyntiä personoidulla markkinoinnilla ja säästää avainhenkilöidesi aikaa automatisoimalla myynnin ja markkinoinnin tekemistä. Kuulemme myös, miten Viessmann Refrigeration Solutionsin myynti ja markkinointi saatiin toimimaan yhdessä.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.