Verkkokaupan parhaat käytännöt Salesforce Commerce Cloud -alustalla

Parhaat käytännöt verkkokaupan rakentamiseen Salesforce Commerce Cloud -alustalla

Salesforce Commerce Cloud, entiseltä nimeltään Demandware, on johtava verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa kattavia ominaisuuksia ja joustavuutta verkkokaupan rakentamiseen ja hallintaan. Loikka Solutions on virallinen Salesforce-kumppani, jolla on laaja kokemus verkkokauppojen kehittämisestä ja optimoinnista. Tässä artikkelissa kerromme parhaista käytännöistä, joita voit hyödyntää verkkokaupan rakentamisessa Salesforce Commerce Cloud -alustalla.

Tarjoa personoituja asiakaskokemuksia

Verkkokaupan menestys perustuu vahvasti personoituihin asiakaskokemuksiin. Salesforce Commerce Cloud -alusta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kohdentaa sisältöä ja tarjouksia eri asiakassegmenteille. Voit hyödyntää alustan suositusalgoritmeja ja personointiominaisuuksia tarjoamalla asiakkaille räätälöityjä suosituksia ja tarjouksia heidän ostohistoriansa ja kiinnostuksensa perusteella.

Loikka Solutions auttaa sinua hyödyntämään Salesforce Commerce Cloudin personointiominaisuuksia tehokkaasti. Analysoimme asiakastietoja ja ostokäyttäytymistä, jotta voit tarjota yksilöllisiä ja relevantteja kokemuksia verkkokaupassasi. Personoidun sisällön tarjoaminen lisää asiakkaiden sitoutuneisuutta ja parantaa konversiota.

Optimoi verkkokaupan suorituskyky

Nopea latausaika ja saumaton käyttökokemus ovat avainasemassa verkkokaupan menestyksessä. Salesforce Commerce Cloud -alustalla voit optimoida verkkokauppasi suorituskyvyn hyödyntämällä alustan tarjoamia työkaluja ja ominaisuuksia. Loikka Solutions auttaa sinua tunnistamaan suorituskykyhaittoja ja tekemään tarvittavat parannukset.

Olemme kumppanisi, kun haluat optimoida verkkokauppasi latausnopeuden, resurssien käytön ja mobiilikokemuksen. Hyödynnämme caching-teknologioita, skaalautuvaa infrastruktuuria ja verkkokaupan sisältöjen optimointia, jotta asiakkaasi voivat nauttia saumattomasta ja nopeasta ostoskokemuksesta Salesforce Commerce Cloud -alustalla.

Ota yhteyttä