Tutustu Salesforce 360 Platformin monipuolisiin ominaisuuksiin

Tutustu Salesforce 360 Platformin monipuolisiin ominaisuuksiin

Tervetuloa Loikka Solutionsin oppaaseen Salesforce 360 Platformin monipuolisiin ominaisuuksiin. Me Loikka Solutionsilla olemme satojen projektien tehnyt, virallinen Salesforce-kumppani ja autamme yritystäsi Salesforcen käytössä kokonaisvaltaisesti. Tärkein tavoitteemme on luoda Salesforcen toiminnot palvelemaan yritystäsi, asiakkaitasi sekä työntekijöitäsi – loikka kerrallaan.

Myynti ja asiakkuudenhallinta

Salesforce 360 Platform tarjoaa tehokkaat työkalut myynnin ja asiakkuudenhallinnan tehostamiseen. Näiden ominaisuuksien avulla voit seurata myyntisuppiloa reaaliajassa, tarkastella myyntitilastoja ja analysoida myyntitrendejä. Voit myös hallita asiakastietoja, luoda räätälöityjä myyntiraportteja sekä automatisoida myyntiprosesseja.

Loikka Solutions auttaa sinua hyödyntämään Salesforce 360 Platformin myynti- ja asiakkuudenhallinnan ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän kumppanuudessamme voimme räätälöidä ratkaisuja yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden mukaan, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen – myyntiin ja asiakkuuksien hallintaan.

Markkinointi ja kampanjat

Salesforce 360 Platform tarjoaa myös erinomaiset työkalut markkinoinnin ja kampanjoiden hallintaan. Voit luoda ja seurata markkinointikampanjoita, hallita kontaktitietoja ja asiakassegmenttejä sekä analysoida markkinoinnin tehokkuutta. Voit myös personoida viestintää asiakasryhmittäin ja automatisoida markkinointikampanjoiden prosesseja.

Loikka Solutions auttaa sinua hyödyntämään Salesforce 360 Platformin markkinointi- ja kampanjaominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän kumppanuudessamme voimme tukea sinua kampanjoiden suunnittelussa, toteutuksessa ja analysoinnissa, jotta voit saavuttaa haluamasi tulokset markkinoinnissasi.

Loikka Solutions ja Salesforce 360 Platform yhdessä tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tehostaa yrityksesi toimintaa ja saavuttaa parempia tuloksia. Olemme täällä auttamassa sinua jokaisessa askeleessa matkallasi kohti menestystä. Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä miten voimme auttaa sinua loikkaamaan Salesforcen maailmaan.

Ota yhteyttä