Salesforcen turvallisuus ja tietosuoja Loikka Solutionsin kanssa

Salesforcen turvallisuus

Salesforcen turvallisuus on erittäin tärkeä osa Liikka Solutionsin palveluita. Salesforcen tarjoamat turvallisuustoimenpiteet ja -ominaisuudet varmistavat, että yrityksesi tiedot ovat suojattuja ja luottamuksellisia. Salesforcen infrastruktuurin turvallisuus perustuu maailmanluokan suojaustoimenpiteisiin ja alan parhaisiin käytäntöihin. Kaikki asiakasdatat tallennetaan ja käsitellään turvallisissa paikoissa, joissa on vahvat hallinnointimekanismit ja laitteistoturvallisuus.

Liikka Solutionsin avulla voit luottaa siihen, että Salesforcen käyttöösi tarjoama tietoturva täyttää kaikki alan standardit. Tarjoamme myös räätälöityjä tietosuojaratkaisuja, jotta voit täysin hallita yrityksesi tietojen käyttöä ja jakelua Salesforcen ympäristössä. Näin voit taata, että oikeat henkilöt pääsevät käsiksi vain niihin tietoihin, joihin heillä on tarve. Lisäksi käytämme monitasoista tunnistautumista ja salattua tiedonsiirtoa varmistaaksemme, että tietosi eivät joudu vääriin käsiin.

Tietosuoja Loikka Solutionsin kanssa

Meille Loikka Solutionsilla tietosuoja on aina ensisijaista. Tiedämme, että organisaatiosi luottaa meihin yrityksesi tärkeimpien tietojen suojaamisessa. Tämän vuoksi olemme sitoutuneet noudattamaan kaikkia soveltuvia tietosuojalakeja ja -määräyksiä sekä toteuttamaan tarvittavat toimenpiteet tietojesi suojaamiseksi.

Kun teet yhteistyötä kanssamme, voit olla varma siitä, että käsittelemme tietojasi huolellisesti ja vastuullisesti. Käytämme ainoastaan turvallisia menetelmiä ja työkaluja, jotka täyttävät alan korkeimmat standardit. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tietojasi säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Salesforcen tuotteet ja palvelut

Salesforcen tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita yrityksesi tarpeisiin. Tässä joitakin Salesforcen tunnetuimpia tuotteita:

  • Sales Cloud: Tämä on Salesforcen ydinratkaisu myynnin automatisointiin ja asiakassuhteiden hallintaan. Sales Cloud tarjoaa työkaluja myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille asiakastiedon yhtenäistämiseen ja myyntiprosessin tehostamiseen.
  • Service Cloud: Service Cloud on suunniteltu tukemaan asiakaspalvelun tehokkuutta ja parempaa asiakaskokemusta. Sen avulla voit hallita asiakaspalvelun kaikkia osa-alueita, kuten puheluita, sähköposteja ja chat-viestejä yhdestä keskitetystä järjestelmästä.
  • Marketing Cloud: Marketing Cloud auttaa sinua luomaan personoituja markkinointikampanjoita ja hallitsemaan asiakasviestintää eri kanavilla. Voit seurata markkinointikampanjasia reaaliaikaisesti, analysoida tuloksia ja parantaa tulevia markkinointiponnisteluja.
  • Commerce Cloud: Commerce Cloud tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa monikanavaisen verkkokaupan ja tarjota ainutlaatuisia ostokokemuksia asiakkaillesi.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Salesforcen maailmanluokan tuotteista. Loikka Solutions auttaa sinua valitsemaan oikeat Salesforcen ratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja varmistaa niiden saumattoman integroinnin liiketoimintaasi.

Yhteenveto

Salesforcen turvallisuus ja tietosuoja ovat keskeisiä osa-alueita Loikka Solutionsin tarjoamissa palveluissa. Salesforcen tarjoamat turvallisuus- ja tietosuojatoimenpiteet varmistavat, että yrityksesi tiedot ovat suojattuja ja luottamuksellisia. Me Loikka Solutionsilla olemme sitoutuneet tarjoamaan räätälöityjä tietosuojaratkaisuja, jotta voit täysin hallita yrityksesi tietojen käyttöä ja jakelua Salesforcen ympäristössä. Lisäksi Salesforcen laaja tuotevalikoima tarjoaa ratkaisut myynnin, asiakaspalvelun, markkinoinnin ja verkkokaupan tarpeisiin. Yhdessä autamme sinua hyödyntämään Salesforcen toimintoja tehokkaasti ja saavuttamaan tavoitteesi.

Ota yhteyttä