Salesforce Field Service: Työkalut tukipalvelun tehokkaaseen hallintaan

1. Tärkeimmät Salesforce Field Service -työkalut tukipalvelun hallintaan

Loikka Solutions tarjoaa monipuolisia Salesforce Field Service -työkaluja tukipalvelun tehokkaaseen hallintaan. Näiden työkalujen avulla voit optimoida resurssien käyttöä, aikatauluttaa työntekijöitä, seurata työntekijöiden etenemistä ja vastata asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja vaivattomasti. Tässä artikkelissa keskitymme esittelemään tärkeimmät työkalut ja niiden hyödyt.

Kalenterinäkymä: Salesforce Field Servicen kalenterinäkymä on erinomainen työkalu työtehtävien aikatauluttamiseen ja resurssien hallintaan. Kalenterissa näet selkeästi kaikki avoimet tehtävät, määritellyt aikataulut ja jokaisen työntekijän saatavuuden. Voit vetää ja pudottaa tehtäviä kalenterissa, jolloin voit nopeasti muuttaa työjärjestystä tarpeen mukaan. Kalenterinäkymän avulla voit myös tarkastella työntekijöiden ajoitettuja työpäiviä ja varmistaa, että heille on riittävästi aikaa kunkin tehtävän suorittamiseen.

Reaaliaikainen seuranta: Salesforce Field Service mahdollistaa työntekijöiden reaaliaikaisen seurannan karttanäkymän avulla. Tämä työkalu auttaa sinua pysymään ajan tasalla työntekijöiden etenemisestä, reitin suunnittelusta ja arvioitujen saapumisaikojen hallinnasta. Voit myös tarkastella, missä kuhunkin tehtävään määrätyt työntekijät sijaitsevat, jolloin voit tehokkaasti ohjata lähimmän työntekijän asiakaspalveluun. Reaaliaikainen seuranta vähentää hukkaan mennyttä aikaa ja varmistaa, että kaikki työtehtävät suoritetaan ajallaan.

2. Case-mallit: Paranna tukipalveluprosessiasi

Loikka Solutions tarjoaa asiantuntija-apua Salesforce Field Servicen tukipalveluprosessin kehittämiseen. Yksi tehokas keino prosessin parantamiseen on käyttää case-malleja. Case-mallit auttavat standardisoimaan tukipalveluprosessin ja varmistamaan, että jokainen asiakas saa tasalaatuista ja tehokasta palvelua. Tässä osiossa tarkastelemme, miten case-mallit toimivat ja miten niitä voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

Case-mallien luominen: Salesforce Field Service tarjoaa mahdollisuuden luoda erilaisia case-malleja eri tyyppisille tukipyyntöille. Voit määrittää vakiotietoja, tehtäväohjausta ja automaattisia työnkulkuja kullekin tukipalvelun osa-alueelle. Näin varmistat, että tukipyyntöjen käsittely on tehokasta ja johdonmukaista. Luo erilaisia case-malleja eri tyyppisille tukipyyntöasioille, jotta voit nopeuttaa prosessia entisestään.

Työnkulun hallinta: Case-mallit antavat sinulle myös mahdollisuuden luoda automaattisia työnkulkuja tukipyyntöjen käsittelyyn. Voit määrittää, millaisia vaiheita ja toimenpiteitä tukipalveluprosessi sisältää, ja nämä vaiheet voidaan automatisoida. Esimerkiksi kun uusi tukipyyntö saapuu, Salesforce automaattisesti luo työtehtävän ja lähettää ilmoituksen vastuulliselle työntekijälle. Työnkulun hallinta tehostaa tukipalveluprosessia ja varmistaa, että oikeat toimenpiteet suoritetaan oikeaan aikaan.

Ota yhteyttä