Salesforce 360 Platformin tarjoamat kilpailuedut

1. Yleiskatsaus Salesforce 360 -alustasta

Loikka Solutions on ylpeä tarjotessaan Salesforce 360 -alustaa, joka on suunniteltu tarjoamaan ratkaisuja ja kilpailuetuja yrityksesi tarpeisiin. Salesforce 360 on kattava pilvipalvelualusta, joka tarjoaa integroidun näkymän yrityksesi tietoihin, toimintoihin ja asiakkaisiin. Tämä alusta yhdistää myynnin, palvelun, markkinoinnin ja analytiikan, auttaen sinua saavuttamaan tehokkaampia liiketoimintaprosesseja ja parantamaan asiakaskokemusta.

Kun valitset Salesforce 360 -alustan, saat käyttöösi ennennäkemättömän määrän työkaluja ja ominaisuuksia, joita voit räätälöidä täysin yrityksesi tarpeiden mukaan. Yhdistettynä Loikka Solutionsin asiantuntemukseen, Salesforce 360 auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi, parantamaan tehokkuutta ja saavuttamaan kestävän kilpailuedun alallasi.

2. Myynnin tehostaminen Salesforce 360:n avulla

Loikka Solutionsilla tunnemme myynnin haasteet ja mahdollisuudet. Salesforce 360 -alusta tarjoaa monipuolisia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat yritystäsi tehostamaan myyntiprosesseja. Tämä tarkoittaa, että voit automatisoida aikaa vievät tehtävät ja keskittyä oleelliseen – asiakassuhteiden luomiseen ja liidien muuntamiseen kaupoiksi.

Käyttämällä Salesforce 360 -alustaa, voit seurata myyntitiimisi suorituskykyä reaaliajassa, saada kokonaisvaltaisen näkymän kauppojen etenemiseen ja analysoida datan avulla myyntisyklejäsi. Näin saat arvokasta tietoa, jota voit hyödyntää tehokkaampien myyntistrategioiden luomisessa ja jopa ennustaa tulevia myyntimahdollisuuksia. Lisäksi, Loikka Solutionsin kanssa yhteistyössä voimme räätälöidä Salesforce 360:n käyttöösi täysin tarpeittesi mukaan, jotta voit maksimoida myyntipotentiaalisi ja saavuttaa parempia tuloksia.

3. Asiakaspalvelun parantaminen Salesforce 360:n avulla

Asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää, ja Salesforce 360 auttaa sinua tarjoamaan entistä parempaa asiakaspalvelua. Alustan avulla voit seurata, hallita ja reagoida asiakkaiden tarpeisiin tehokkaammin ja nopeammin. Voit tallentaa asiakkaista kertyvät tiedot ja kommunikoida heidän kanssaan helposti yhden järjestelmän kautta.

Salesforce 360 mahdollistaa myös personoidun asiakaskokemuksen luomisen jokaiselle asiakkaallesi. Voit tarjota räätälöityjä tarjouksia ja palveluita perustuen asiakkaita koskevaan tietoon sekä heidän aiempaan ostohistoriaansa. Tämä auttaa sinua rakentamaan vahvempia asiakassuhteita, lisäämään asiakasuskollisuutta ja kasvattamaan liikevaihtoa. Loikka Solutionsin avustuksella voit hyötyä kaikista näistä ominaisuuksista ja ottaa käyttöön räätälöityjä ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin.

4. Kokonaisvaltainen analytiikka ja raportointi

Salesforce 360 -alusta tarjoaa myös vahvan analytiikka- ja raportointityökalun. Tämä tarkoittaa, että voit saada syvällistä tietoa yrityksesi tärkeimmistä mittareista ja tunnistaa trendejä, jotka auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä liiketoiminnan kehittämisessä. Voit luoda yksilöllisiä raportteja ja taulukoita, jotka vastaavat täysin tarpeitasi.

Loikka Solutionsin avulla voit hyötyä tästä analytiikkatyökalusta täysimääräisesti. Me autamme sinua määrittelemään tavoitteet, keräämään relevantin tiedon ja analysoimaan sitä. Näiden tietojen avulla voit optimoida prosessejasi, ymmärtää paremmin asiakkaiden tarpeita ja parantaa yrityksesi suorituskykyä. Autamme sinua myös viemään raportointinäkymät seuraavalle tasolle, jotta saat entistä tarkemman kuvan yrityksesi muuttujista ja tilasta.

Ota yhteyttä