Salesforce 360 Platform -ratkaisun hyödyt yrityksellesi

Loikka Solutions – Sinun Salesforce-kumppanisi

Loikka Solutions on satoja projekteja tehnyt, virallinen Salesforce-kumppani. Autamme yritystäsi Salesforcen käytössä kokonaisvaltaisesti, tai vaikka vain osassa. Tärkein tavoitteemme on rakentaa Salesforcen toiminnot palvelemaan yritystäsi, asiakkaitasi sekä työntekijöitäsi. Olemme kumppanisi, kun haluat selkeyttä toimintatapoihin, ja järjestelmistä sekä niiden käyttäjistä koko potentiaalin irti – loikka kerrallaan.

Salesforce 360 Platform -ratkaisun tehokkuus

Salesforce 360 Platform on kattava työkalu, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin. Sen avulla voit hallita asiakassuhteita, optimoida myyntiprosesseja ja tehostaa markkinointitoimenpiteitä. Salesforce 360 Platform mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon jakamisen, jolloin kaikki tieto on aina ajantasalla ja saatavilla niin myyntitiimille kuin asiakkaillekin.

Yksi Salesforce 360 Platformin suurista eduista on sen joustavuus ja räätälöitävyys. Voit luoda oman näkymäsi käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja työn tehokkuuden maksimoimiseksi. Lisäksi Salesforce 360 Platformin avulla voit helposti integroida erilaisia liiketoimintaratkaisuja ja kolmannen osapuolen sovelluksia, jolloin saat kaiken tarvitsemasi saman katon alle.

Salesforcen etätyökalut ja mobiilisovellukset

Loikka Solutions tarjoaa myös Salesforcen etätyökaluja ja mobiilisovelluksia, joiden avulla voit hallita liiketoimintaasi missä ja milloin vain. Etätyökalut mahdollistavat tiimityön ja tiedon jakamisen vaivattomasti, oli sitten kyseessä myyntisuunnitelman päivitys tai asiakastapaamisen valmistelu.

Mobiilisovellukset puolestaan tehostavat työntekijöidesi toimintaa kentällä. Voit tarkastella asiakastietoja, seurata myyntisuorituksia ja hallinnoida projekteja kätevästi mobiililaitteella. Näin tärkeä tieto on aina käden ulottuvilla, mikä nopeuttaa päätöksentekoa ja auttaa saavuttamaan parempia tuloksia.

Turvallisuus ja luotettavuus

Tietoturva on ensisijaisen tärkeää liiketoiminnassa, ja siksi Loikka Solutions ja Salesforce panostavat siihen suuresti. Salesforce 360 Platform tarjoaa luotettavan ja turvallisen työympäristön, joka suojaa arkaluonteisia tietoja ja estää väärinkäytöksiä. Voit olla varma, että yrityksesi tiedot pysyvät suojattuina ja pystyt luottamaan Salesforcen järjestelmien vakauden ja käytettävyyden.

Lopuksi

Loikka Solutions on Sinun kumppanisi, kun haluat hyödyntää Salesforcen tarjoamia mahdollisuuksia täysimääräisesti. Salesforce 360 Platformin avulla parannat yrityksesi tehokkuutta, lisäät asiakastyytyväisyyttä ja autat työntekijöitäsi saavuttamaan parhaat tulokset. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa Sinua loikkamaan kohti menestystä!

Ota yhteyttä