Salesforce 360 Platform: Raportointi ja analytiikka

Analytiikan merkitys Salesforcen 360-alustalla

Analytics eli analytiikka on tärkeä osa Salesforcen 360-alustaa, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kerätä, analysoida ja hyödyntää dataa eri lähteistä. Näin yritykset voivat tehdä parempia päätöksiä ja saada syvällistä tietoa liiketoiminnastaan. Tässä osiossa keskitymme analytiikan merkitykseen Salesforcen 360-alustalla ja miten voit hyödyntää sitä omassa yrityksessäsi.

Ensinnäkin, analytiikka tarjoaa tietoa myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta. Voit luoda raportteja ja käyttöliittymiä Salesforcen alustalla, jotka kattavat eri osa-alueita yrityksesi toiminnasta. Esimerkiksi voit seurata myynnin suoritusta tietyllä ajanjaksolla, analysoida markkinointikampanjoiden tuloksia tai seurata asiakastyytyväisyysluvut. Näiden tietojen avulla voit tehdä perusteltuja päätöksiä ja suunnitella tulevia strategioita.

Raporttien luominen Salesforcen 360-alustalla

Raporttien luominen Salesforcen 360-alustalla on helppoa ja intuitiivista. Voit käyttää Salesforce-raportointityökaluja, kuten Raporttirakentajaa, helposti visualisoidaksesi ja analysoidaksesi dataa. Tässä osiossa kerromme, miten voit luoda raportteja Salesforcen 360-alustalla ja miten voit hyödyntää niitä omassa yrityksessäsi.

Ensinnäkin, sinun tulee ymmärtää, mitä tietoja haluat raporteissa nähdä. Mieti, mitkä osa-alueet yrityksestäsi ovat tärkeitä seurata ja analysoida. Tämän jälkeen voit siirtyä Raporttirakentajaan Salesforcen alustalla. Valitse haluamasi objekti, kuten ”Liidi” tai ”Myyntimahdollisuus”. Sen jälkeen voit valita haluamasi sarakkeet, jotka näkyvät raportissa. Voit lisätä mukaan myös erilaisia suodattimia ja ryhmittelyjä, jotta saat tarkempaa dataa.

Ota yhteyttä