Miten tehostaa myyntiprosessia Salesforcen avulla

Miten tehostaa myyntiprosessia Salesforcen avulla

Loikka Solutions on satoja projekteja tehnyt, virallinen Salesforce-kumppani. Autamme yritystäsi Salesforcen käytössä kokonaisvaltaisesti, tai vaikka vain osassa. Tärkein tavoitteemme on rakentaa Salesforcen toiminnot palvelemaan yritystäsi, asiakkaitasi sekä työntekijöitäsi. Olemme kumppanisi, kun haluat selkeyttä toimintatapoihin, ja järjestelmistä sekä niiden käyttäjistä koko potentiaalin irti – loikka kerrallaan.

Salesforcen tuotteet myyntiprosessin tehostamiseen

Salesforcen tarjoamien tuotteiden avulla voit tehostaa myyntiprosessiasi ja parantaa yrityksesi tuloksia. Tässä muutamia Salesforcen tuotteita, joita voit hyödyntää:

1. Sales Cloud: Sales Cloud on Salesforcen CRM-ratkaisu, joka auttaa yritystäsi keskittymään myyntiprosessin tehostamiseen ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen. Sales Cloud tarjoaa työkalut myyntitiimille kaiken tarvittavan informaation hallintaan, asiakastietojen seurantaan ja myyntiprosessin läpinäkyvyyden parantamiseen.

2. Service Cloud: Service Cloud on Salesforcen asiakaspalvelun hallintaratkaisu, joka auttaa yritystäsi tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua. Service Cloud tarjoaa monipuolisia työkaluja asiakaspalvelun tehokkaaseen hallintaan, kuten tikettijärjestelmän, asiakastiedon hallinnan ja yhteistyömahdollisuudet eri palvelukanavien välillä.

3. Marketing Cloud: Marketing Cloud on Salesforcen markkinoinnin automaatioalusta, joka auttaa yritystäsi tavoittamaan oikeat kohderyhmät oikeaan aikaan. Marketing Cloudin avulla voit hallita markkinointikampanjoita, personoida viestejä asiakkaille ja seurata markkinoinnin tuloksia reaaliaikaisesti.

4. Pardot: Pardot on Salesforcen B2B-markkinoinnin automaatioalusta, joka auttaa yritystäsi houkuttelemaan ja kääntämään potentiaaliset liidit liikevaihdoksi. Pardotin avulla voit luoda ja hallita markkinointikampanjoita, mitata niiden tehokkuutta ja seurata liidien käyttäytymistä.

5. Einstein Analytics: Einstein Analytics on Salesforcen tekoälyyn perustuva analytiikkatyökalu, joka auttaa yritystäsi saamaan syvällistä tietoa myyntiprosessista. Einstein Analytics tarjoaa reaaliaikaista visualisointia ja analyysiä myyntitiedoista, joiden avulla voit optimoida myyntistrategioitasi ja tehostaa tuloksia.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Salesforcen tarjoamista tuotteista, joita voit hyödyntää myyntiprosessisi tehostamiseen. Loikka Solutions on valmis auttamaan sinua valitsemaan ja käyttöönottamaan juuri sinun yrityksellesi sopivat Salesforcen tuotteet.

Ota yhteyttä