Miten rakentaa toimiva Salesforcen käyttöympäristö Consumer Goods Cloudilla?

Miten rakentaa toimiva Salesforcen käyttöympäristö Consumer Goods Cloudilla?

1. Consumer Goods Cloud – käyttöönoton suunnittelu

Tarkasti suunniteltu käyttöönotto on avainasemassa, kun haluat rakentaa toimivan Salesforcen käyttöympäristön Consumer Goods Cloudilla. Ensimmäinen askel on ymmärtää yrityksesi tarpeet ja määrittää selkeät tavoitteet järjestelmän käytölle. Loikka Solutionsin asiantuntijat auttavat sinua tässä vaiheessa kartoittamalla nykyiset prosessit ja tunnistamalla alueet, joissa Salesforcen käyttö voisi parantaa toimintaa.

Seuraavaksi on aika suunnitella käyttöönoton vaiheet ja aikataulu. Käytettävissä olevat resurssit ja budjetti on huomioitava tarkasti. Loikka Solutionsin kokeneet konsultit auttavat sinua suunnittelemaan kokonaisvaltaisen käyttöönoton, joka sopii juuri yrityksesi tarpeisiin. Suunnitteluvaiheessa määritellään myös tarvittavat koulutukset ja tuen. Käyttöönottoon sisällytetään myös tiedon siirto vanhoista järjestelmistä Salesforcen käyttöympäristöön, jotta kaikki oleellinen tieto säilyy siirtovaiheessa.

2. Consumer Goods Cloud – toimintojen konfigurointi ja räätälöinti

Kun käyttöönotto on suunniteltu, on aika konfiguroida ja räätälöidä Salesforcen toiminnot Consumer Goods Cloudilla. Tässä vaiheessa Loikka Solutionsin asiantunteva tiimi auttaa sinua määrittelemään tarvittavat objektit, kentät ja prosessit, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Consumer Goods Cloud tarjoaa monipuoliset työkalut ja toiminnot, joilla voit tehostaa myyntiprosesseja, hallita asiakastietoja ja parantaa yhteistyötä myyntitiimin kanssa. Säännöllinen kommunikointi ja yhteistyö Loikka Solutionsin kanssa varmistavat, että toiminnot konfiguroidaan parhaiten juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

3. Käyttöönotto ja käyttäjäkoulutus

Kun Salesforcen toiminnot on konfiguroitu, on aika ottaa käyttöönotto käytännössä. Loikka Solutions auttaa sinua tässä vaiheessa varmistamalla, että kaikki tarvittava tieto ja ohjeistus on saatavilla käyttäjille. Käyttäjäkoulutukset räätälöityvät yrityksesi tarpeiden mukaan, jotta kaikki käyttäjät saavat tarvittavat taidot ja tiedot Salesforcen käytöstä.

Loikka Solutionsin kumppaneina voit luottaa siihen, että käyttöönoton aikana saat tarvittavan tuen ja neuvonnan. Käyttäjät voivat esittää kysymyksiä ja selvittää epävarmuustilanteita milloin tahansa käyttöönoton aikana. Haluamme, että käyttöönotto sujuu mahdollisimman saumattomasti ja että käyttäjät tuntevat olonsa mukavaksi uuden järjestelmän käytössä.

Ota yhteyttä