Miten hyödyntää Salesforcen markkinointityökaluja sisältömarkkinoinnin toteuttamiseen

Miksi sisältömarkkinointi on tärkeää Salesforcen käytössä?

Sisältömarkkinointi on tehokas tapa tukea ja edistää Salesforcen käyttöä yrityksessäsi. Salesforcen markkinointityökalut tarjoavat monia mahdollisuuksia luoda ja jakaa sisältöä, joka auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita, kasvattamaan myyntiä ja rakentamaan vahvaa asiakassuhdetta. Sisältömarkkinoinnin avulla voit myös parantaa työntekijöiden tyytyväisyyttä ja tuottavuutta, kun heillä on käytettävissään kattava tietopankki Salesforcen hyödyntämiseen.

Loikka Solutions on satoja projekteja tehnyt virallinen Salesforce-kumppani, ja autamme yrityksiä hyödyntämään Salesforcen markkinointityökaluja sisältömarkkinoinnin toteuttamiseen. Tässä artikkelissa jaamme parhaat vinkit ja käytännön ohjeet, miten voit hyödyntää Salesforcen markkinointityökaluja sisältömarkkinoinnin toteuttamiseen tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Kuinka luoda ja jakaa kohdennettua sisältöä Salesforcen avulla?

Kohdennetun sisällön luominen ja jakaminen on avainasemassa sisältömarkkinoinnin onnistumiselle. Salesforcen markkinointityökalut tarjoavat monipuolisia toimintoja, joiden avulla voit suunnitella ja toteuttaa kohdennettua sisältöä eri vaiheissa asiakaspolkua. Alla on muutamia vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat sinua luomaan ja jakamaan kohdennettua sisältöä Salesforcen avulla:

Miten hyödyntää Salesforcen sisältöjaotteita sisältömarkkinoinnissa?

Salesforcen sisältöjaotteet ovat erinomainen työkalu sisältömarkkinointiin. Sisältöjaotteilla voit järjestää ja hallinnoida eri tyyppistä sisältöä, kuten blogikirjoituksia, oppaita, white paper -julkaisuja ja muuta relevanttia informaatiota. Alla on muutama vinkki ja ohje siitä, miten voit hyödyntää Salesforcen sisältöjaotteita sisältömarkkinoinnissasi:

Ota yhteyttä