Loikka Solutionsin tarjoamat Salesforcen ratkaisut

Loikka Solutionsin Salesforcen ratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Loikka Solutions on johtava Salesforce-kumppani, jolla on laaja kokemus Salesforcen käytöstä ja myynnin konsultoinnista. Tarjoamme kattavia Salesforcen ratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi menestymään ja saavuttamaan tavoitteensa. Tavoitteenamme on rakentaa Salesforcen toiminnot palvelemaan niin yritystäsi, asiakkaitasi kuin työntekijöitäsikin. Lähdemme aina liikkeelle ymmärryksestäsi ja tarpeistasi, jotta voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Salesforcen tuotteet, jotka tarjoamme

Tarjoamme laajan valikoiman Salesforcen tuotteita, jotka voivat parantaa yrityksesi tehokkuutta ja auttaa sinua tekemään entistä parempaa liiketoimintaa. Tutustutaanpa muutamiin tärkeimpiin tuotteisiin, jotka meillä on tarjota.

Salesforce Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud on erinomainen ratkaisu myyntitiimillesi. Sen avulla voit keskittyä olennaiseen – asiakkaisiin ja potentiaalisiin liideihin. Sales Cloud tarjoaa kattavat toiminnot myyntiprosessin hallintaan, asiakashallintaan ja loppuun saakka räätälöitäviä myyntiraportteja. Näin voit optimoida myyntiponnistelujasi ja parantaa myyntitiimisi tuloksia.

Sales Cloudin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa potentiaalisten asiakkaiden seuranta, myyntimahdollisuuksien hallinta, myyntisuoritusten seuranta ja myyntiraportointi sekä asiakastyytyväisyyden mittaus. Kaikki nämä ominaisuudet auttavat sinua tekemään älykkäämpiä päätöksiä ja parantamaan myyntitoimintaasi.

Salesforce Service Cloud

Salesforce Service Cloud on ihanteellinen ratkaisu asiakaspalvelutiimillesi. Sen avulla voit tarjota äärimmäistä henkilökohtaista palvelua asiakkaillesi, joka nostaa asiakastyytyväisyyttä ja parantaa asiakaspalvelun tehokkuutta. Service Cloudin avulla voit hallita asiakastietoja, asiakastukipyynnöt, ongelmatilanteet ja sosiaalisen median vuorovaikutuksen yhdessä paikassa, mikä takaa tehokkaan ja kiinnostavan asiakaskokemuksen.

Service Cloudin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa monikanavainen asiakaspalveluratkaisu, automatisoidut palveluprosessit, asiakastukipyynnöt, tunnisteet, raportointi ja analytiikka. Näiden ominaisuuksien avulla voit parantaa asiakaspalvelun laatua ja tehokkuutta sekä luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Salesforce Marketing Cloud

Salesforce Marketing Cloud on kattava ratkaisu markkinointitiimisi tarpeisiin. Se auttaa sinua tekemään älykästä markkinointia, joka tekee vaikutuksen ja herättää mielenkiinnon. Marketing Cloud tarjoaa monipuolisia työkaluja, joiden avulla voit luoda personoituja markkinointikampanjoita, hallita asiakasviestintää ja seurata markkinoinnin tehokkuutta.

Marketing Cloudin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa markkinointiautomaatio, asiakasprofiilien hallinta, sähköpostimarkkinointi, mobiilimarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi ja kampanjoiden analytiikka. Näiden ominaisuuksien avulla voit tehdä älykkäitä markkinointipäätöksiä ja saavuttaa parempia tuloksia markkinointitoiminnassasi.

Lopuksi

Tarjoamme laajan valikoiman Salesforcen ratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi menestymään ja saavuttamaan tavoitteensa. Riippumatta siitä, minkä osa-alueen kehittämiseen tarvitset apua, meillä on oikea ratkaisu sinulle. Olemme valmiita auttamaan sinua Salesforcen käytössä kokonaisvaltaisesti tai osittain, jotta voit saavuttaa liiketoimintasi täyden potentiaalin. Valitse Loikka Solutions kumppaniksesi ja otetaan yhdessä loikka kohti menestystä!

Ota yhteyttä