Kuinka optimoida kenttäpalvelutoimintaa mobiilisovellusten avulla Salesforcen kanssa

Miten optimoida kenttäpalvelutoimintaa mobiilisovellusten avulla?

Loikka Solutions on johtava Salesforcen ja myyntikonsultoinnin alalla toimiva yritys. Kun haluat optimoida kenttäpalvelutoimintaa mobiilisovellusten avulla Salesforcen kanssa, meillä on ratkaisut tarpeisiisi. Näillä ohjeilla autamme sinua ottamaan täyden hyödyn sovelluksista ja parantamaan kenttäpalvelutoimintaasi.

Vaihe 1: Tunnista kenttäpalvelun tehokkuuden pullonkaulat

Ennen kuin voit optimoida kenttäpalvelutoimintaa, on tärkeää tunnistaa nykyisen prosessisi heikkoudet ja pullonkaulat. Tässä vaiheessa suosittelemme tarkastelemaan Salesforcen tarjoamia raportointityökaluja, jotka auttavat sinua ymmärtämään, missä ongelmakohdat sijaitsevat.

Esimerkiksi Salesforcen Dashboard-raportit voivat tarjota sinulle yhteenvedon eri metriikoista, kuten myynti, asiakastyytyväisyys, työnjako ja aikataulutus. Analysoimalla näitä tietoja voit tunnistaa alueet, joita on parannettava kenttäpalvelutoiminnassasi.

Vaihe 2: Hyödynnä Salesforcen mobiilisovelluksia tehokkaasti

Salesforcen mobiilisovellukset ovat tehokas työkalu kenttähenkilöstösi avuksi. Mobiilisovellusten käyttöönotto voi lisätä tehokkuutta ja nopeuttaa prosesseja merkittävästi. Tärkeimmät mobiilisovellukset, joita suosittelemme käytettäväksi kenttäpalvelutoiminnassa, ovat:

1. Salesforcen1-sovellus: Sovellus antaa sinulle pääsyn Salesforcen tietoihin missä ja milloin tahansa. Sen avulla voit tarkastella asiakastietoja, päivittää tietoja reaaliajassa ja suorittaa tarvittavia toimintoja nopeasti ja tehokkaasti.

2. Field Service Lightning: Tämä sovellus on erityisesti suunniteltu kenttäpalvelutoiminnan tehostamiseen. Se auttaa sinua suunnittelemaan ja hallitsemaan työkeikkoja, tarkastelemaan asiakastietoja reaaliajassa, optimoimaan reittisuunnittelun ja pitämään yhteyttä tiiminjäseniisi suoraan sovelluksen kautta.

Vaihe 3: Kouluta henkilöstösi ja varmista käyttäjätuki

Optimoidaksesi kenttäpalvelutoimintaa mobiilisovellusten avulla, on tärkeää kouluttaa henkilöstösi näiden sovellusten käyttöön. Järjestä koulutustilaisuuksia, joissa opetetaan sovellusten perusteet ja parhaat käytännöt. Kannusta työntekijöitäsi hyödyntämään sovelluksia päivittäisissä tehtävissään ja tarjoa jatkuvaa käyttäjätukea.

Loikka Solutionsin tarjoama konsultointi ja koulutus auttaa organisaatiotasi ottamaan täyden hyödyn Salesforcen mobiilisovelluksista. Yhdessä varmistamme, että henkilöstösi on käytettävissä parasta mahdollista tukea ja optimoi kenttäpalvelutoimintasi jatkossakin.

Ota yhteyttä