Kuinka hyödyntää integroituja sovelluksia Salesforce CRM:ssä

Mikä on Salesforce CRM?

Salesforce CRM on pilvipohjainen asiakkuudenhallintajärjestelmä, jota käytetään liiketoiminnan prosessien tehokkaaseen hallintaan ja asiakassuhteiden kehittämiseen. Se tarjoaa monipuolisia työkaluja myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehostamiseen sekä päätöksenteon tueksi. Salesforce CRM:n avulla yritys pystyy seuraamaan asiakastietoja, hallitsemaan myyntiprosesseja, luomaan ja seuraamaan markkinointikampanjoita sekä tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua.

Salesforce CRM:ssä keskeistä on sen kyky integroitua erilaisten sovellusten kanssa. Integroitujen sovellusten avulla voidaan lisätä CRM-järjestelmän toiminnallisuutta ja tehdä siitä vieläkin tehokkaampi. Tässä artikkelissa käsittelemme keinoja, joilla voit hyödyntää integroituja sovelluksia Salesforce CRM:ssä.

Kuinka integroida sovelluksia Salesforce CRM:ään

Salesforce CRM:n tarjoama AppExchange-markkinapaikka mahdollistaa sovellusten lisäämisen järjestelmään helposti ja nopeasti. AppExchangesta löytyy laaja valikoima erilaisia integroituja sovelluksia, jotka täydentävät Salesforce CRM:n toiminnallisuutta eri tavoin. Kun haluat integroida uuden sovelluksen Salesforce CRM:ään, toimi seuraavasti:

1. Tutustu AppExchange-markkinapaikan tarjontaan ja valitse tarpeisiisi sopiva sovellus. Voit esimerkiksi etsiä sovellusta myynnin ennustamiseen, asiakaspalautteen hallintaan tai markkinointikampanjoiden analysointiin.

2. Lue sovelluksen kuvauksesta ja arvosteluista muiden käyttäjien kokemuksia. Tarkista, että sovellus vastaa tarpeitasi ja on luotettava.

3. Klikkaa ”Asenna ilmaiseksi” -painiketta ja etene sovelluksen asennusohjeiden mukaan. Useimmiten asennusprosessi on automaattinen ja käyttöönotto nopeaa.

4. Kun sovellus on asennettu, voit käyttää sitä suoraan Salesforce CRM:n käyttöliittymässä. Usein sovellukset integroituvat saumattomasti CRM:n eri toiminnallisuuksiin ja tarjoavat uusia ominaisuuksia, työkaluja tai raportointimahdollisuuksia.

Integroitujen sovellusten hyödyntäminen myynnissä

Integroitujen sovellusten avulla Salesforce CRM:n myyntitoiminnot voidaan tehostaa entisestään. Esimerkiksi ennustemallinnussovelluksilla voit saada parempaa näkemystä tulevista myyntitrendeistä ja auttaa kohdistamaan resurssit oikeisiin asiakkaisiin. Lisäksi integroitujen sähköpostipalveluiden avulla voit hallita kaikkia myynnin sähköpostikampanjoita suoraan Salesforcesta käsin ja seurata niiden tehokkuutta reaaliajassa.

Integroitujen sovellusten avulla voit myös tehdä tarkempia myyntiraportteja ja analysointia. Esimerkiksi BI-sovellusten (Business Intelligence) avulla pystyt luomaan yksityiskohtaisia myyntiraportteja ja seuraamaan myyntikehitystä eri mittareiden avulla. Lisäksi mobiilisovellusten avulla voit hallita myyntiä ja asiakassuhteita missä ja milloin tahansa, mikä parantaa työn tehokkuutta ja joustavuutta.

Ota yhteyttä