KAM-malli pysyvänä kilpailuetuna

Loikka Solutionsin opas kokoaa yhteen käytännönläheiset vinkit siitä, miten voit saavuttaa pysyvää kilpailuetua KAM-mallin avulla. Jos sinua askarruttaa, miten analysoit avainasiakkaita kokonaisvaltaisesti, luot selkeitä tavoitteita ja valjastat koko tiimin työskentelemään tehokkaasti avainasiakkuuden parissa, niin lataa ilmainen oppaamme.

Opas on suunnattu myyntijohtajille ja myynnin ammattilaisille, jotka haluavat parantaa omia tai myyntitiiminsä myyntituloksia. Se perustuu tutkittuun tietoon ja vuosien kokemukseen käytännön myyntityöstä ja myynnin ongelmien ratkaisemisesta.

Opas perehdyttää sinut tunnistamaan avainasiakkaasi, analysoimaan millaisessa maailmassa he toimivat, oman yrityksesi tilannetta kussakin asiakkuudessa ja miten luot kestävän, todelliseen kumppanuuteen tähtäävän avainasiakassuhteen.

Lataa opas

Asiakkaitamme

Loikan ammattilaiset palveluksessanne

Olemme myynnin kehittämisen muutosvoima, persoonina pelottomia, tinkimättömiä ja aitoja. Joku ehti jo kutsua meitä sillanrakentajaksi busineksen, IT:n ja HR:n välillä. Osuvasti sanottu. Me kutsumme itseämme Loikka Solutionsiksi.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.