Asiantuntijan vinkit Salesforce Marketing Cloudin käytön aloittamiseen

1. Mikä on Salesforce Marketing Cloud?

Salesforce Marketing Cloud on voimakas työkalu, joka auttaa yrityksiä luomaan ja toteuttamaan tehokkaita markkinointikampanjoita. Tämä pilvipohjainen ratkaisu tarjoaa monipuolisia työkaluja, joiden avulla voit tavoittaa oikeat kohderyhmät oikeaan aikaan eri kanavissa, kuten sähköpostissa, sosiaalisessa mediassa ja mobiililaitteissa. Salesforce Marketing Cloud mahdollistaa myös kampanjojen seurannan ja analysoinnin, jotta voit jatkuvasti parantaa markkinointistrategiaasi.

Loikka Solutions on kokenut Salesforce-kumppani, joka auttaa yrityksiä hyödyntämään Salesforce Marketing Cloudia parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä aloittamaan tämän markkinoinnin automaatio- ja personointityökalun käytön ja haluamme jakaa asiantuntemustamme kanssasi. Seuraavaksi esittelemme sinulle muutamia vinkkejä Salesforce Marketing Cloudin käytön aloittamiseen.

2. Päättäkää tavoitteenne

Ennen kuin aloitatte Salesforce Marketing Cloudin käytön, olisi hyvä määrittää selkeät tavoitteet siitä, mitä haluatte saavuttaa markkinointikampanjoillanne. Haluatteko esimerkiksi lisätä myyntiä, saada lisää rekisteröityneitä käyttäjiä verkkosivustollenne tai parantaa asiakastyytyväisyyttä? Kun tiedätte, mitä haluatte saavuttaa, voitte paremmin suunnitella kampanjoitanne ja valita oikeat työkalut Marketing Cloudista.

Loikka Solutionsin asiantuntijat voivat auttaa teitä määrittelemään tavoitteenne ja löytämään parhaiten sopivat toiminnot ja työkalut. Olipa tavoitteenne millainen tahansa, Salesforce Marketing Cloudin avulla voitte luoda kohderyhmälle räätälöityjä markkinointiviestejä ja seurata niiden vaikutuksia.

Ota yhteyttä