Salesforce

Salesforce on maailman johtava, pilvipohjainen asiakkuudenhallintajärjestelmä, jota hyödyntää jo yli 150 000 yritystä maailmanlaajuisesti.

Mikä on Salesforce?

Salesforcen avulla yritys pystyy palvelemaan kaikkia asiakkuuksiaan niiden eri vaiheissa – markkinoinnista myyntiin ja asiakastiketteihin asti.

Salesforce ei ole perinteinen, jäykkä IT-järjestelmä. Se on liiketoiminnan teknologia, jonka avulla yritys voi digitoida liiketoimintaansa rakentamalla juuri oman näköisen kokonaisuuden juuri oikeaan tarpeeseen.

Loikka Solutions on satoja projekteja tehnyt, virallinen Salesforce-kumppani. Autamme suunnittelemaan ja määrittelemään sopivan ratkaisun, toteutamme sen puolestanne sekä tuemme sen käytössä.

Enemmän kuin CRM: Asiakas 360

Salesforce on alusta, joka koostaa asiakkaisiin liittyvän datan ns. “Asiakas 360”- näkymäksi yhteen paikkaan ja tarjoaa yrityksen avaintoiminnoille ratkaisut datan hyödyntämiseen:

Sales Cloud CRM – hallinnoi asiakkuuksia ja myyntiä
Service Cloud – tarjoa asiakkaillesi ylivertaista asiakaspalvelua kaikissa kanavissa.
Marketing Cloud ja Pardot – B2B- ja B2C-markkinoinnin monikanavaiset alustat.
Experience Cloud – Ota asiakkaat ja kumppanit mukaan portaaleilla
Commerce Cloud – Myy tehokkaasti B2C-verkkokaupassa
Salesforce Lightning – kehitä rikkaita applikaatioita osaksi käyttöliittymiä
Appexchange – laajenna ympäristöäsi sovelluskaupan laajennuksilla
Integraatiot – yhdistä Salesforce yrityksen muihin järjestelmiin

Salesforcen avulla yhdistät yrityksesi avaintiimit – myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, verkkokaupan ja IT:n tekemään töitä samalle alustalla.

Asiakkaan oma järjestelmä.

Salesforce on asiakkaita varten tehty järjestelmä. Se on helppo ottaa käyttöön ja sitä voi muuttaa nopeasti, kun yrityksen liiketoiminta muuttuu.

Toisin kuin monissa muissa järjestelmissä, asiakkaat kykenevät itse muokkaamaan ja kehittämään Salesforcea ilman, että jokaisessa vaiheessa tarvitaan implementointikumppania ja koodausta.

Salesforce investoi asiakkaidensa kasvuun tarjoten kaiken informaation avoimesti saataville helpossa ja ymmärrettävässä muodossa. Ilmaiset ja aina ajantasaiset Trailhead-verkkokoulutukset auttavat yrityksen henkilöitä kehittämään osaamistaan. Järjestelmä päivittyy kolme kertaa vuodessa uusilla ominaisuuksilla, ilman häiriöitä.

Toiminnan muutoksen mahdollistaja.

Oli muutos sitten kannattavuuden parantaminen, kasvu, vanhojen järjestelmien modernisointi, digitaalisten palveluiden kehittäminen, uusien työntekijöiden palkkaus, yritysostot jne. Salesforce ja oikein valittu kumppani mahdollistavat onnistuneen transformaation tarjoamalla sekä modernin teknologian että tarvittavat muutosjohtamisen menetelmät.

Sopii kaikkiin kokoluokkiin.

Salesforce on helppo ottaa käyttöön ja oppiminen on vaivatonta. Sen käyttöä voi laajentaa, kun yrityksen tarpeet kasvavat. Salesforce tarjoaa erilaisia lisensointimalleja yrityksen kokoluokkaan sopien.

Tekoälyn tukema.

Salesforcen Einstein-tekoäly on mukana jokaisen asiakkaan Salesforce-ympäristössä. Ilman laadukasta dataa, toimivia prosesseja ja yrityksen motivoivaa kulttuuria, tekoäly ei voi tuottaa mitään uutta. Salesforcen avulla motivoituneet käyttäjät muuttuvat uteliaiksi. He hyödyntävät teknologiaa kattavasti ja tuottavat laadukasta tietoa. Sen avulla Salesforcen tekoälyalgoritmit kykenevät paljastamaan tärkeitä trendejä ja mahdollisia poikkeamia esim. asiakkaan käyttäytymisessä.

Oikea kumppani sinulle.

Elämme ja hengitämme Salesforcea ja rakastamme muutoksen viemistä arkeen. Tiedämme mitä sinä ajattelet. Tunnistamme pelkosi. Olimme itse vajaa 10 vuotta Salesforcen asiakas.

Luvut puhuvat

Tehtyjä Salesforce-projekteja

200+

Uusia Trailblazereita

5000+

 Kumppaneinamme jatkavia asiakkaita

>90%

Myyntijohtajan käsikirja

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.