Salesforcen etätyöominaisuuksien hyödyntäminen

Loikka Solutions – Asiantunteva Salesforce-kumppani

Loikka Solutions on tunnettu toimija Salesforce-alalla, ja olemme tehneet lukuisia projekteja eri yrityksille. Olemme virallinen Salesforce-kumppani, mikä takaa asiantuntevan ja luotettavan palvelun. Autamme yritystäsi käyttämään Salesforcen etätyöominaisuuksia tehokkaasti ja hyödyntämään niiden tarjoamia etuja täysimääräisesti.

Salesforcen etätyöominaisuudet ovat erinomainen työkalu nykyaikaisten yritysten tarpeisiin. Niiden avulla voit tavoittaa ja työskennellä tiimin kanssa ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä mahdollistaa joustavan työskentelyn ja parantaa tuottavuutta. Seuraavaksi käymme läpi muutamia Salesforcen tuotteita, jotka ovat erityisen hyödyllisiä etätyössä.

Salesforce Sales Cloud – Tehokas myynnin hallintatyökalu

Sales Cloud on yksi Salesforcen tuoteperheen kivijaloista, ja se tarjoaa mittavan valikoiman ominaisuuksia myynnin hallintaan. Etätyössä Sales Cloudin avulla voit helposti hallita myyntiprosesseja ja asiakassuhteita missä tahansa. Työntekijät voivat saada nopeasti tietoa asiakkaista, seurata myyntikampanjoita ja tehdä tarjouksia etänä. Lisäksi Sales Cloudin avulla voit analysoida myyntidataa ja tehdä päätöksiä faktoihin perustuen.

Sales Cloudin etätyöominaisuuksien avulla myyntitiimi voi olla yhteydessä toisiinsa reaaliaikaisesti ja jakaa tärkeää tietoa keskenään. Voit esimerkiksi organisoida virtuaalisia myyntikokouksia tai käyttää chatti-ominaisuutta nopeaan kommunikointiin. Sales Cloudin mobiilisovellus mahdollistaa myös pääsyn kaikkiin tärkeisiin tietoihin älypuhelimella tai tabletilla, joten työskentely on mutkatonta myös liikkeellä ollessa.

Salesforce Service Cloud – Erinomainen asiakaspalvelun työväline

Service Cloud on Salesforcen ratkaisu asiakaspalvelun hallintaan. Sen avulla voit tarjota asiantuntevaa ja nopeaa tukea asiakkaillesi, vaikka työntekijät olisivat hajallaan eri paikoissa. Service Cloudin avulla etätyöntekijät voivat vastata asiakkaiden kysymyksiin, hoitaa reklamaatioita ja ratkaista ongelmia. Ohjelmisto auttaa pitämään yhteyttä asiakkaisiin monikanavaisesti, olipa kyse puhelimesta, sähköpostista tai some-viestinnästä.

Service Cloudilla voit myös luoda asiakaspalvelukeskuksen, jossa tiimi voi jakaa tietoa ja ratkaista yhteisiä haasteita. Työntekijöillä on jatkuvasti pääsy ajantasaiseen asiakastietoon ja keskusteluihin. Tämä helpottaa yhteistyötä ja parantaa asiakaskokemusta myös etätyössä. Voit käyttää Service Cloudin raportointiominaisuuksia, joiden avulla voit seurata asiakaspalvelutiimin suorituskykyä ja saada tärkeitä tietoja päätöksenteon tueksi.

Loikka Solutions – Avain Salesforcen etätyön tehokkaaseen hyödyntämiseen

Kun haluat hyödyntää Salesforcen etätyöominaisuuksia täysimääräisesti, Loikka Solutions on oikea kumppanisi. Meillä on vankka kokemus Salesforcen käytöstä ja tarjoamme laaja-alaista asiantuntemusta. Autamme yritystäsi luomaan toimivia ja tehokkaita etätyöprosesseja hyödyntäen Salesforcen tarjoamia työkaluja.

Olemme sitoutuneet avustamaan yritystäsi saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset Salesforcen avulla. Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita alkaen konsultoinnista aina räätälöityyn koulutukseen ja jatkuvan tuen tarjoamiseen. Loikka Solutions on loikka parempaan etätyöhön Salesforcen avulla.

Ota yhteyttä