Valmennus

Valmennamme todistetusti ja menestyksekkäästi tieteen ja teknologian liitolla. Hyvin suunnitellun ja toteutetun oppimismatkan jälkeen keskimäärin 85%:a osallistujista onnistui arjen tilanteissa paremmin ja tulokset paranivat.

Loikka-valmennukset (Ihmiset)

Kilpailijoita taitavampi myyntityö ja johtaminen tuottaa kilpailuetua markkinoilla ja sitä kautta parempia tuloksia. Kun pelaajat ovat parempia, syntyy enemmän tulosta. Taitojen kehittäminen onkin haastavampaa. Tutkimusten mukaan perinteisten valmennusten jälkeen vain 15% osallistujista pystyi siirtämään uudet taidot käytäntöön. Jos taitoja ei käytetä arjessa, ne eivät myöskään tuota tuloksia. Tätä ongelmaa taklaamme tieteen ja teknologian liitolla.

Valmennus alkaa oppimistavoitteiden määrittelemisestä. Sen jälkeen määrittelemme millaisissa tilanteissa eri taitojen käyttäminen vaikuttaa tuloksiin ja millä tavalla. Tämän perusteella suunnittelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa heille sopivan tuloksellisen oppimismatkan tutkimukseen perustuen.

Moniulotteinen oppimismatka koostuu useista eri osa-alueista. Oppimistilanteet (luokkahuone, virtuaalinen ympäristö, työssäoppiminen, sosiaalinen oppiminen), ajallinen hajautus, yhteydet liiketoiminnan kehittämiseen, työkalut ja teknologia, suhteet ja vuorovaikutus (oma esimies, valmentaja, asiakas, kollegat) vaikuttavat kaikki oppimismatkan tuloksiin. Tämä saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta meidän avullamme lopputulos on selkeä, osallistujien omaan työhön liittyvä ja tuloksia mitatusti tuottava oppimismatka. Ja juuri osallistujille oikein räätälöity.

Hyvin suunnitellun ja toteutetun oppimismatkan jälkeen keskimäärin 85%:a osallistujista onnistui arjen tilanteissa paremmin ja tulokset paranivat. Suosittuja oppimistavoitteita ovat:

  • Ratkaisumyynnin taidot ja myynnin johtaminen
  • Muutoksen johtaminen
  • Neuvottelutaidot
  • Neuvottelun ja myymisen psykologiset taidot
  • Taito johtaa ihmisiä
  • Taito johtaa muutoksia
  • Datalla johtaminen
  • Valmentava johtaminen

Pystymme toteuttamaan tuloksellisen oppimismatkan tarvittaessa myös kokonaan virtuaalisesti ja globaalisti.

Luvut puhuvat

Valmennetuista vei oppimansa käytäntöön

Yli 80 %

Asiakasyrityksen liikevaihto kasvoi

+20 %

 Asiakasyrityksen mielikuva nousi sijalle

1

Myyntijohtajan käsikirja

Referenssit

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.