Palvelut

Loikka vie asiakkaan muutosmatkalle, jolla kulloiseenkin ongelmaan pureudutaan tieteellisellä tarkkuudella. Selkeiden välitavoitteiden kautta saavutetaan haluttu lopputulema, kilpailuetua markkinassa, enemmän myyntiä ja kasvua. Modernin myynninkehityksen metodeilla palvelumme ja keinomme tuottavat taatusti tulosta.

Valmennus

Valmennamme todistetusti ja menestyksekkäästi tieteen ja teknologian liitolla. Hyvin suunnitellun ja toteutetun oppimismatkan jälkeen keskimäärin 85%:a osallistujista onnistui arjen tilanteissa paremmin ja myyntitulokset paranivat.

Salesforce

Salesforce on maailman johtava, pilvipohjainen asiakkuudenhallintajärjestelmä, jota hyödyntää jo yli 150 000 yritystä maailmanlaajuisesti.

Perehdytys

Perehdytystä vaaditaan, kun joukkueeseen tulee uusia pelaajia, tuotteita, työkaluja, järjestelmiä tai prosesseja. Me hallitsemme perehdytykset. Niiden jälkeen osallistujat ottavat oppimansa jouhevasti käytäntöön.

Pelisuunnitelma

Modernin myynnin kehityksen metodeilla palvelumme tuottavat taatusti tulosta. Fokuksemme on asiakkaamme asiakas. Aina. Poikkeuksetta.

Meihin luottavat

Oppimismatkoja

Hartwallilla kaivattiin keinoa, jolla myyjien myyntitapa saataisiin yhtenäiseksi. Tavoitteena oli myös paremmin ymmärtää asiakkaita ja vastata heidän tarpeisiinsa.”Huomasimme, että yhteistyö asiakkaiden kanssa on selkeästi parantunut ja syventynyt hankkeen myötä. Uusia oppeja seuraavat myyjät tekevät enemmän tulosta ja heidän asiakkuutensa ovat terveemmällä pohjalla.”, Hartwallin myyntijohtaja Marko Airamaa kertoo.

Tavoitteena oli yhtenäistää myyntiprosessi, joka tehostaisi myynnin johtamista ja tuloksia. Hongan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin muutosprojekti, johon kuului 4 valmennuspäivää noin 30 myyntiedustajalle. ”Valmennuksen avulla saimme jo aiemmin aloitettuun toiminnan muutokseen haluamaamme vauhtia ja konkretiaa. Työ tietysti jatkuu täällä Hongan sisällä edelleen, mutta ulkopuolisesta avusta oli aidosti hyötyä”, Hongan liiketoimintajohtaja Jari Noppa summaa.

Kasvua tarjolla, ota koppi!

Varaa modernin myynnin kehittämisen sparraus. Veloituksetta.

Ota meihin yhteyttä

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.